Business

Forandring fryder, og det gælder også i dit hjem.

Virksomhed

Farveland Butikken

Telefon

9842 1200

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. august

Trænger dit hjem til en makeover?

Er malingen på væggen begyndt at se gul ud, eller er der kommet skrammer og ridser i væggen, siden du flyttede ind? Så kan det måske være en god idé at overveje at male dit hjem. Det kan dog godt virke som en stor og uoverskuelig opgave, at skulle flytte alle sine møbler og dække alt til i plast eller papir, for så at skulle male hele sit hjem.

Endvidere er der hele bøvlet med at finde maling, pensel, ruller, grunder og så videre. Dog findes der en lettere og mere overskueligt måde at gøre det hele på.

Slut med pletter og klatter

Hvis du heller ikke orker plet- og klatmaling, samt maling der sjasker ud over det hele, så kan en malersprøjte være en mulighed for dig, der ikke orker at skulle købe nye møbler efter at have malet, fordi der er spildt maling ud over det hele. Med en malersprøjte, kan du få malet jævnt og pænt, selv på ujævne overflader.

Endvidere behøver du heller ikke længere stå på en papkasse og 3 bøger bare for at nå det øverste hjørne i din stue. Malersprøjten klarer ærterne ved selv de sværeste steder. Og så slipper du for, at der er malerklatter alle steder i dit hjem.

Malersprøjten er den nye pensel

I dag er det faktisk muligt at få malersprøjter til rimelige penge og, modsat pensel og rulle, så kan den bruges mere end én gang. Det er dog vigtigt, at du finder det rigtige maling og grunder til malersprøjten, så malingen hænger ved. Ved at få malet dit hjem, øger du også både affektionsværdien og den økonomiske værdi.

Malersprøjten kan også bruges til meget mere end bare at male. Du kan eksempelvis bruge den til at lakere og oliere og meget andet. Hos Farveland-butikken kan de hjælpe dig med, hvilken malersprøjte der vil passe bedst til dine behov, samt hvilke midler du kan bruge i malersprøjten.