Business

For nogle mennesker kan en tur til optikeren være en stor udfordring. Det gælder blandt andet for ældre mennesker eller personer med funktionsnedsættelse og handicap.

Virksomhed

Hjemmeoptik

Webside

https://hjemmeoptik.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. september

Synsprøver for ældre og funktionsnedsatte

Der findes heldigvis løsninger, som gør dette mere overskueligt. Én af de løsninger, som gør synsprøven en del mere overskuelig, er udekørende optikere, som udfører synsprøven på din adresse.

I denne artikel kan du læse mere om nogle af fordelene ved at benytte dig af en udkørende optiker, der foretager synstesten i dit hjem. Om du selv skal have foretaget synstesten eller det er et familiemedlem, er der flere punkter, som gør det attraktivt at benytte dig af en udkørende optiker.

Gør en nærmest umulig opgave mulig

Udkørende optikere gør det mere overskueligt for mange mennesker at få foretaget en synstest. Det kan blandt andet være ældre mennesker, hvor en tur til optikeren nærmest er umuligt. Det gælder også for demensramte ældre, hvor mange af optikerne har taget specielle kurser, der sikrer, at de korrekt kan håndtere demente, når der skal foretages en synsprøve. Dette giver også de pårørende en stor tryghed, da der kan opstå situationer, hvor den demente har brug for ekstra støtte eller lignende. Derudover kører mange af de autoriserede optikere gerne ud til plejehjem, hvor der er flere, som skal have foretaget synstesten.

Tilpasset synstest i dit eget miljø

En af de andre fordele ved udkørende optikere er at synstesten bliver foretaget i dine vante omgivelser. Derfor bliver dine briller også tilpasset lysniveauet i dit hjem, hvilket er en stor fordel, da du tilbringer meget af din dag i hjemmet. Personer med nedsat mobilitet eller ældre tilbringer oftest flere timer i deres hjem end andre, og derfor er det en stor fordel, at dine briller er tilpasset netop de specifikke lysforhold.

På udkig efter udkørende optikere?

Leder du efter en kompetent og autoriseret optiker, som kan udføre synsprøver i dit eller din pårørendes hjem, findes der udkørende optikere i hele landet. Her finder du autoriserede optikere, der udfører en hjemmesynsprøve korrekt og yder den bedste service.

Der tilbyder også synsprøver til arbejdsbriller, hvor optikere udfører synsprøver på medarbejdere, der har brug for sikkerhedsbriller eller skærmbriller på jobbet. Her får virksomhederne en fordelagtig virksomhedsaftale, som sikrer deres medarbejdere en optimal hverdag.