Business

Soveværelset er med stor sandsynlighed det rum, som du bruger en overvejende del af tiden i hjemmet i.

Virksomhed

Sleepzone

Telefon

+45 26 33 27 13

E-mail

kontakt@sleepzone.dk

Webside

https://sleepzone.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. maj

Skab stemning gennem indretningen i dit soveværelse

Selvom du sover størstedelen af tiden, er stemningen i rummet vigtig. Rummets indretning er nemlig med til at påvirke dig, inden du skal sove. Herunder kan du hente ideer til en rolig og afslappet indretning af dit soveværelse.

Kontinentalsengen giver højere komfort

Ved at følge anbefalingen om, at du bør sove en tredjedel af døgnet, bliver sengen hurtigt det sted, du bruger langt de fleste sammenhængende timer. Valget af seng er derfor vigtig, for at du får det optimale ud af din søvn.

I de senere år er kontinentalsengen blevet en meget populær model, når den rette seng skal findes. Du kan hente mere information og råd til, hvordan du vælger den rette kontinentalseng hos Sleepzone.dk. Kontinentalsengen giver på samme tid støtte og komfort. En af de største fordele ved kontinentalsengen er, at du slipper for overgangen på midten, som danner en revne. Kontinentalsengen er nemlig mere ensartet på hele liggefladen. Hos Sleepzone.dk kan du finde vejledning og blive guidet igennem valget, så du kan finde den rigtige kontinentalseng.

Vær omhyggelig med farvevalget

Farver er med til at skabe stemning i et rum. Flotte farver kan være med til at opløfte rummets udtryk og påvirkning på dig. En ide til at tilføje farve til rummet kan være at male en væg i en flot farve. Det er dog en god ide at være omhyggelig og eftertænksom, når der skal vælges farver. De rette farver og selve farvekombinationen er nemlig afgørende for, hvordan rummet kan påvirke dit humør. Særligt i rummet hvor man skal sove og slappe af, er farvevalget vigtigt. Mørke farver påvirker dig til at være rolig, mens de lyse farver påvirker din aktivitet. For at skabe balance, er det en god ide at skabe kontraster i farverne.

Kombinerer man farverne forkert, kan farverne have den modsatte effekt af, hvad man ønsker. Blandt andet anbefales farven rød ikke til soveværelset, da den kan påvirke dig til at blive stresset. Farvernes påvirkning på humøret bør således tages med i overvejelserne, hvis du vil male dit soveværelse.

Find den rette belysning

Soveværelsets belysning er, ligesom farverne, vigtig at vælge med omhu. Lyset skal være behageligt og skabe ro, inden du skal sove. I soveværelset er det en stor fordel at vælge belysning med justerbar lysstyrke, hvorved du let kan ændre stemningen i rummet. På den måde har du mulighed for at have det ideelle lys, der giver dig ro til afslapning om aftenen, men også kraftigere lys, der er god til påklædning. Vil du gerne læse om aftenen, er det også en fordel at finde en læselampe. En god læselampe lyser kraftigt, men den skal også have et koncentreret lys, så resten af rummet ikke oplyses, når du læser i sengen. Sørg også for muligheden for at slukke lyset fra sengen. På den måde er du fri for at rejse dig, når du skal sove.