Business

Der findes rigtig gode muligheder for at indrette badeværelset.

Virksomhed

AUBO køkken & bad

Adresse

Vævervej 19-23, 7490 Aulum

Telefon

97 47 35 00

E-mail

aubo@aubo.dk

Webside

https://www.aubo.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. januar

Sådan skal du indrette dit badeværelse anno 2019

Der er i dag mange, der gene vil gøre noget, der kan give dem en følelse af, at der er sket noget nyt i og med, at vi også lige har gennemgået et årsskifte. Det betyder, at der er mange ting, der bliver kigget efter i krogende, så man kan finde ud af, hvad der trænger til at blive ændret. Og ofte er det badeværelset, som øjnene falder på.

I mange hjem er det nemlig et rum, der ikke bliver gjort meget ved, og derfor er det tit også meget umoderne og slidt og kedeligt at se på. Det er en smule trist, og derfor kan 2019 for dig betyde en modernisering af dit bad. Men hvad kan du gøre ved det?

Når ens badeværelse begynder at se slidt og trist ud

Der er i dag mange ting, man kan vælge at gøre ved sit badeværelse, når man kan se, at det efterhånden trænger til en kærlig hånd. Badeværelset er et af de rum i hjemmet, som der bliver brugt oftest i dagligdagen, og det vil helt naturligt komme til at kunne ses. Blandt andet når det kommer til greb, låger og bordplade, som efterhånden vil blive præget af et mere eller mindre slidt look både på grund af flere gange grundig rengøring og brugen.

Find masser af inspiration online

Så hvis du gerne vil have lidt inspiration til badeværelset, så kan du tage et kig online. Her finder du alt, hvad hjertet begærer inden for badeværelset og den måde, som det kan designes på, så man opnår et bestemt udtryk.

Tendenser for 2019 siger naturlig, mørk og farverig

Og hvis vi kaster et blik på de tendenser, der ser ud til at vinde indpas i 2019, så kan det være, at du bliver mere klar over, hvad du skal gøre for at få dit badeværelset til at se ud som nyt igen. I 2019 ser det nemlig ud som om, at alt det naturlige kommer frem, hvorfor det blandt andet kan være en idé at have fokus på de mere rå og naturlige materialer.

Derudover kommer vi også til at se mere til de mørke nuancer, hvorfor du også kan vælge at gøre dine fliser og låger næsten helt sorte. Og så kommer vi også til at se mere til de personlige farver, hvorfor du med fordel kan mikse dine yndlingsfarver i småtingene på dit badeværelse. Det være sig for eksempel når det kommer til de mindre nipsting såsom stearinlys, håndklæder og pyntegenstande.

Men behold også gerne det helt hvide og rene udtryk

Og så er det heller ikke nogen hemmelighed, at det til alle tider vil være populært at bibeholde det hvide badeværelse. Det betyder, at du med ro i maven kan genvælge de hvide låger, den hvide bordplade og de lyse fliser. Det rene udtryk og den spafølelse, det hvide kan give, er nemlig noget, som der aldrig nogensinde vil gå af moden. Miks det gerne med grønne planter.