Business

Skal virksomheden sikres, bør du vælge et alarmsystem, som er gennemtestet og standardiseret.

Virksomhed

Sikring Nord

Adresse

Havnen 16, 9300 Sæby

Telefon

72 118 128

E-mail

info@sikring-nord.dk

Webside

https://sikringnord.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. marts

Sådan sikrer du, at en erhvervsalarm lever op til standarderne

Der findes en række standarder og certificeringer, du bør have for øje, når du for eksempel skal vælge en erhvervsalarm til industri eller andre brancher.

Der findes mange typer erhvervsalarmer. Nogle fungerer ved at give alarm, når folk går ind ad en dør, de ikke har adgang til. Du kan også gennemføre en mekanisk sikring med rullegitre, hvis du for eksempel har et område, hvor værdifulde genstande, materialer eller andet skal gøres utilgængeligt. Det endelige spørgsmål er da, hvordan du sikrer, at det alarmsystem, du måske allerede har, lever op til standarderne.

Godkendelse hos F&P

For at sikre at en erhvervsalarm faktisk er godkendt og sikker hos danske myndigheder, er det essentielt, at alarmsystemet har en godkendelse hos F&P.

F&P er instansen Forsikring og Pension, og de er med til at opretholde en høj standard, styrke og kvalitet på forskellige produkter. Firmaerne og produkterne, som har en godkendelse, kan du finde på Forsikring og Pensions hjemmeside.

Service på systemerne

En standard, som ikke kan opnå en bestemt godkendelse eller certificering, er graden af service hos selskabet, der udbyder en erhvervsalarm. Sørg for, at firmaet tilbyder deres egen erhvervsalarm og tilbyder service på eksisterende løsninger. Dette er med til at sikre, at firmaet bag produktet har interesse i at yde en service og i at hjælpe deres kunder. Samtidig er det lettere at få service på et produkt hos dem, som selv har designet det.

I dag er et godt pejlemærke at kigge efter graden af digitalisering hos firmaerne. Tilbyder firmaet app-styring via egen app eller en kontrolcentral i en Cloud-server, ved du, at firmaet er forrest i udviklingen af alarmsystemer.

Tilkaldevagt

Et absolut must, som hører til en erhvervsalarm, er ydelsen ‘tilkaldevagt’. En erhvervsalarm med tilkaldevagt gør det muligt at opretholde det høje sikkerhedsniveau, også efter sidste medarbejder holder fyraften. Flere selskaber tilbyder, at der ved alarm også tilkaldes en sikringstekniker, hvis det vurderes nødvendigt. I nogle tilfælde er det også nødvendigt at tilkalde politiet, og det vil alt sammen vurderes af tilkaldevagten.

ISO-certificering

Sidst bør du tjekke, at firmaet også har en ISO-certificering. Dette kunne være ISO 9001:2008, som siden er blevet opdateret til ISO 9001:2015. Du bør sørge for at holde dig opdateret på, om alarmselskabet - og dermed alarmproduktet - har en gyldig ISO-certificering. ISO 9001:2015 er en service-certificering, som betyder, at firmaet er forpligtet til at opretholde bestemte krav inden for kundeservice og -håndtering.