Business

Det kan blive dyrt at benytte en gammeldags håndtørrer i din virksomhed.

Virksomhed

HOPE A/S

Adresse

Islandsvej 1, 7100 Vejle

Telefon

+45 53 53 51 51

E-mail

info@ho-pe.dk

Webside

http://ho-pe.eu/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. november

Sådan kan du spare penge ved at investere i håndtørrer

Måske har din virksomhed papir håndklæder til rådighed på toiletterne, eller måske er det de ældre modeller af håndtørrer, hvor der skal trykkes flere gange på knappen før, hænderne er blevet nogenlunde tørre igen, I har. I så fald kender du godt til de mange fakturaer, der kommer, når du har bestilt nye papir håndklæder, hvilket hurtigt bliver rigtig mange i en stor eller mellemstor virksomhed, eller når der endnu engang har været service på dine ældre håndtørrer, som ikke har den tørreevne, de burde have.

Kunne du så ikke tænke dig at få en god og billig løsning, som ikke kun vil spare dig og din virksomhed penge, men som også vil sikre, at du har tørre hænder på 10-15 sekunder? Lyder det interessant så læs med her om håndtørrer på nettet.

Tør dine hænder hurtigere og brug mindre energi

HOPE introducerer dig for to banebrydende håndtørrere, der både er revolutionerede indenfor design, tørringshastighed, energiforbrug og ikke mindst omkostninger.

Den ene er den lydsvage håndtørrer fra URIMAT®, som har et meget lavt energiforbrug faktisk kun i mellem 750w-1850w. Lydniveauet er kun 68 db, hvilket gør den en af de mest lydsvage i branchen. Tørretiden ved denne håndtørrer er blot 10 sekunder, hvilket i høj grad skyldes designet, hvor hænderne føres ned og derefter løftes op gennem den varme luft. Ved denne håndtørrer vil man kunne opnå en besparelse på 70 % af de løbende udgifter, og den gennemsnitlige tilbagebetaling er på kun 18 mdr.

Den anden håndtørrer er den energieffektive XLERATOR®. Denne håndtørre tørrer 3 gange så hurtigt som normalt, du kan derfor forvente tørre hænder på blot 10-15 sekunder. Derudover bruger denne håndtørre 80 % mindre energi end andre traditionelle håndtørre, og det er muligt at opnå omkostningsbesparelser på op til 95 % i forhold til papir håndklæder. Den gennemsnitlige tilbagebetaling på denne håndtørre lyder også på kun 18 mdr.