Business

Golf tiltrækker rigtig mange, og det er måske fordi, at det er en grejsport. For ligesom computerspil kræver det helt rette udstyr, gør det samme sig gældende for golf. For hvad er det værd at have en godt sving, hvis ikke man har den rette golfkølle?

Virksomhed

GrevernesGolfShop.dk

Adresse

Skovsvinget 25, 3480 Fredensborg

Telefon

48 47 56 58

E-mail

Butik@grevernesgolfshop.dk

Webside

https://grevernesgolfshop.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 2. november

Sådan finder du det perfekte golftøj

Hvis du har overvejet at begive dig ind i golfens verden, kan du her danne dig et overblik over, hvad du skal bruge, for at komme i gang. For hvis du ikke vil gå at fryse eller måske nærmere svede på golfbanen, så skal du have det rigtige tøj, og her anbefaler vi Calvin Green golftøj.

Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert tøj

Og det er lidt det samme med golf. For når du spiller golf, går du faktisk rigtig meget. Og det betyder flere timer uden for - og hvis du er en rigtig golfspiller, er der ikke meget vejr, der holder dig fra at gå et par huller (eller flere). Så sørg for at have noget godt og praktisk tøj, der egner sig til formålet. Til herrer kunne det for eksempelvis være fra et anerkendt mærke, så man ved, at man får fat i noget tøj, som kan holde til strabadserne på golfbanen. Er du en herre, så køb Galvin Green golftøj, mens der til det modsatte køn findes Rohnisch dame golftøj, som er specialister i at lave praktisk golftøj til kvinder.

Når tøjet så er på plads, er det tid til at finde de rette sko. Det er helt essentielt, at du får købt de rette sko. De skal være speciallavede golfsko med pigge. Godt fodtøj er særdeles vigtigt, da du får gået langt i løbet af en runde. Sørg derfor for, at dine sko yder støtte og komfort.

Udover det rette tøj, som eksempelvis tøjet fra Galvin Green, så er der også en række andre ting, som man skal have styr på, før man er klar til at svinge køllen. Hvis du gør dig drømme om at lave en hole in one, må du nemlig ikke gå ned på udstyr.

Husk golfkøllen

Ikke at det lige er noget, man glemmer. Golfkøllen er det vigtigste redskab for at få en god start. Pris og kvalitet hænger ofte sammen, men der findes diverse begynder-sæt, som er en rigtig fin start - og som ofte er til at betale. Der findes forskellige startsæt, men sørg for, at de indeholder:

- En god driver

- En fairwaykølle

- En odyssey putter

- En hybirdkølle

- Syv jern

- En sand wedge

- En putter

Fordelen ved at investere i et sæt er, at du får alle de redskaber, du skal bruge - og så er de tilpasset begynderen. Så kan du altid lige så stille begynde at opgradere dit sæt.

Et ordentligt sæt golfbolde

Udover køllen er golfboldene selvfølgelig vigtige - du skal jo have noget at slå til. Som nybegynder kommer du garanteret til at smide en del bolde væk, så lad være med at gå efter de dyreste bolde til at starte med. Gå efter en golfbold, der giver god boldfart og øget slaglængde. Gå efter de bolde, der fungerer bedst for dig - så kan du altid opgradere senere.