Business

Vinduer er ofte en større investering, men du har rent faktisk mulighed for at spare rigtig mange penge, når du laver investeringen.

Virksomhed

Sparvinduer

Adresse

Kratholmvej 27, 5260 Odense S

Telefon

70 20 18 87

E-mail

sparvinduer@sparvinduer.dk

Webside

https://www.sparvinduer.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 7. november

Sådan får du de billigste nye vinduer

Hvad angår nye vinduer, så kan du faktisk mere end halvere prisen på dine nye vinduer, hvis du følger nogle simple råd. Herunder har vi samlet de bedste råd, som kan hjælpe dig til at få billige vinduer. Vi kan ikke garantere, at alle råd er relevante for dig, men det er en god idé at følge alle de relevante råd.

Vælg en billig model

Der er mange forskellige modeller af vinduer på det danske marked, men der kan også være stor forskel i priserne. Et topvende vindue er ofte et populært valg til vinduer på første sal, da de kan vendes, så ydersiden kan vaskes indefra. Denne funktion er ufattelig praktisk, men du betaler også ekstra for den, og det er en skam, hvis funktionen er unødvendig.

Et topstyret vindue er åbnet med hængsler i toppen af vinduet, og er den klassiske type af vindue, som de fleste kender. Samtidig er et topstyret vindue også et populært og billigt valg – især hvis du vælger et vindue med ét fag.

Der findes andre billige modeller af vinduer, men det vigtigste er naturligvis, at vinduerne passer til din bolig. Det kan med andre ord være en god idé at betale lidt ekstra for et vindue med flere fag, hvis du føler, at det passer bedre til din bolig. Det koster en smule ekstra, og det er udelukkende en visuel faktor, men udseendet på dine vinduer er også vigtigt.

Fravælg unødvendige ekstrafunktioner

Moderne vinduer fås med mange forskellige ekstrafunktioner, og du kan for eksempel få sikkerhedsglas, solglas eller vinduer med lyddæmpning. Der kan være situationer, hvor disse ekstrafunktioner er en god idé, men hvis dine gamle vinduer fungerer godt, så lad være med at bruge en masse penge smarte ekstrafunktioner, som du næppe har brug for.

Du bør dog være opmærksom på, at du ikke kan vurdere behovet for ting som solglas ud fra dine tidligere vinduer. Dine nye vinduer vil nemlig være mere varmeisolerende, og derfor kan der blive behov for solglas, hvis du har et rum med store vinduespartier, da rummet ellers kan blive overopvarmet.

Hvis du overvejer ekstrafunktioner på dine nye vinduer, kan du ofte få informationer om funktionerne hos forhandleren. Undersøg alle ekstrafunktioner grundigt, før du træffer dit valg.

Monter selv dine vinduer

Håndværkere tager ofte en dyr timeløn, og derfor er det rigtig dyrt, hvis du skal have en håndværker til at montere nye vinduer i hele din bolig. Du kan spare mange penge ved selv at montere dine nye vinduer. Det er faktisk ikke videre svært, hvis du blot har hænderne skruet nogenlunde på. Der findes masser af guidevideoer online, hvor du kan lære, hvordan du selv monterer dine vinduer.

Hvis du ikke føler dig tryg ved af udføre monteringen, kan du overveje at hyre en håndværker til at montere et enkelt vindue. Det vil give dig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål til monteringen.

Køb vinduer online

Der er rigtig mange penge at spare ved at købe vinduer online, for du får adgang til et langt større udvalg af forskellige vinduer. Derudover er priserne også lavere, fordi der er større konkurrence, og fordi de online forhandlere har lavere driftsomkostninger end de fysiske butikker.

På SparVinduers side finder du lave priser på nye vinduer efter egne mål til yders fordelagtige priser. Du kan naturligvis også finde vinduer i standardmål, og der er også mulighed for at spare penge ved at købe disse vinduer online.