Business

Julen står for døren og december måned er over os alle.

Virksomhed

Flyjura

Adresse

Borupvang 3, 2750 Ballerup

Telefon

71 96 54 54

E-mail

info@flyjura.dk

Webside

https://flyjura.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 13. december

Rejs ud i Europa i julen

Julemusik i radioen spiller på fuld blus og Mariah Careys ’All I Want For Christmas Is You’ har kørt utallige gange, og du har sunget med alle gangene. Ja, julehumøret er ikke til at rokke ved, så hvad kunne være bedre end en lille jule-get-away til en af Europas smukkeste julebyer? Med Norwegian, kan du komme direkte fra Billund til to af de største julebyer i Europa, nemlig Berlin og London.

Berlin

I Berlin er der mellem 50 og 100 julemarkeder i byen, så her kommer en lille gennemgang af de største. På Gendarmenmarkt kan du opleve musikalske indslag med udsigt til Den Franske Domkirke. På julemarkedet ved Charlottenburg Slot kan du opleve en himmelsk julebelysning, en skøn romantisk stemning og prøve de gammeldags karruseller.

Der er også et julemarked ved Berlins Røde Rådhus, hvor der både er skøjtebane, pariserhjul, dukketeater og mulighed for at møde julemanden i sin kane med alle hans rensdyr. Slutteligt byder julemarkedet på Potsdamer Platz på et Winter Wonderland af den anden verden med Europas største mobile kælkebane.

London

I London er de smukke julelys over Regent Street et must, hvis man skal i den helt rigtige julestemning. Julelys, der forestiller engeler glimter og lyser den, i forvejen, utrolig flotte gade op. Og fra Regent Streets julelys, kan du gå direkte til Oxford Street og ind i Hyde Park.

Parken er i december måned fyldt med julehygge, hvor der blandt andet er action for både børn og voksne. Hyde Park er nemlig fyldt med et fantastisk Winter Wonderland med forlystelser, konkurrencer og mulighed for at få en julesnack eller to. Når du så er færdig med at være udenfor, kan du tage til stormagasinet Harrods, og få en kop varm kakao eller engelsk te, og se de fantastiske julevinduer på facaden af stormagasinet.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at shoppe julegaver til venner, familie og selvfølgelig også en ting eller to til dig selv, i begge byer. I Berlin er det oplagt at tage en tur forbi KaDeWe og Kurfürstendamm, der begge er sublime shoppingsteder i centrum af Berlin. I London kommer man ikke udenom, at Oxford Street er et af de bedste steder at befinde sig, når der skal bruges penge. Her finder du både store kendte tøjmærker, men også mindre, ikke så kendte, mærker. Så der er mulighed for at shoppe alt hvad hjertet begærer.

Kom godt hjem til familien

Nu er du fyldt godt op med både julegaver, julemad og julehumør, så nu kan du sagtens vende snuden hjemad til familie og venner. Du står i lufthavnen og er mere end klar til at komme hjem, men der står Delayed på skærmene, flyforsinkelselse har ramt, og udsigten til at du kommer hjem lige foreløbig, er ikke god. En flyforsinkelse er skyld i, at du ikke kan komme hjem, men fortvivl ej, for der er hjælp at hente. Hvis du er berettiget til at opnå flyforsinkelse erstatning, kan du nemlig få en kontant erstatning for det forsinkede fly.