Business

Et nyt tag er en stor investering i hjemmet. Derfor skal du være sikker på, at du får lige netop dét tag, der passer bedst til dit hjem.

Virksomhed

Dansk Tagbyg ApS

Adresse

Nørregade 25 d, 8464 Galten

Telefon

28 68 74 50

E-mail

kontakt@dansktagbyg.dk

Webside

https://www.dansktagbyg.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. december

Nyt tag? Decra ståltag kan være løsningen

Beslutningen om et nyt tag kan være uoverskuelig med de mange tagtyper, der findes nu om dage, men det kan du få hjælp til her. Du kan nemlig overveje at få lagt et Decra ståltag.

Derfor er ståltaget så populært

Ståltage er blevet mere og mere populære, som årene er gået, og der er der gode grunde til. Ståltage er nemlig utroligt gode løsninger til næsten enhver bolig, fordi de har et væld af fordele. Du kan få ståltage med lyddæmpende plader og i mange forskellige farver. Men det vigtigste ved et ståltag er dets holdbarhed og levetid. Ståltaget er et utroligt stærkt tag, og et Decra ståltag lige så. Pladerne er nemlig bygget op omkring en stålkerne og overfladebehandlet med granulat, så det klarer al slags vejr.

Derudover er stålpladerne utroligt lette. Men hvordan forlyder prisen så? Jo, ståltage er faktisk et af de billigste tage at montere, fordi pladerne er så hurtige at montere. Dette betyder også, at du kan spare penge ii forhold til andre tagtyper, og du har hurtigere taget på plads.

Bagsiden af medaljen ved ståltage er dog, at de oftest kræver et undertag eller kondensabsorberende belægning på indersiden. Men dette er intet problem, hvis du i forvejen har et gammelt tag, der ikke er utæt, for så kan dette fungere som undertag. Kunne du tænke dig et ståltag, så kan du med fordel se priser på Decra tag.

De mange tagtyper

Er du stadig i tvivl om valget af tag, så fortvivl ej! Du har nemlig muligheden for at blive klogere på både Decra ståltag, samt de mange andre typer tage. Du kan enten undersøge sagen nærmere selv, eller også kan du med fordel kontakte en fagmand og få gode råd med på vejen, så beslutningen bliver langt nemmere at tage.