Business

De mindre byer har mange fordele og kan give en rar og tryg opvækst for børn.

Virksomhed

LUXKIDZ

Adresse

Nørregade 42, 7500 Holstebro

Telefon

25137500

E-mail

info@luxkidz.dk

Webside

https://luxkidz.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 15. juni

Lad børnene opleve Danmark

En opvækst som børnene i Hadsund også nyder godt af. Men børn bør stadig have mulighed for at opleve resten af Danmark, og se hvor meget naturen kan variere i lille Danmark. De bør besøge vores store vartegn, og nogle af de ting Danmark er kendt for. For det er godt med en lille verden under opvæksten, men den bør også lige så stille udvides.

Gode attraktioner børn bør opleve

Danmark er et smukt land med en smuk natur. Derfor er der også mange steder, børn bør opleve, men her nævnes nogle af de bedste. Før I tager afsted, er det blot vigtigt at klæde jer godt på og tjekke vejret, da det kan variere meget herhjemme. Børnene kan du nemt finde nyt tøj til på luxkidz.dk.

-Vadehavet. Det er noget helt specielt og den største nationalpark i Danmark.

-Grenen. Her har børnene mulighed for at opleve, hvad der sker, når to have mødes og endda stå med et ben i hvert hav.

-Hjerl Hede. Et museum der viser Danmark tilbage i tiden, blandt andet en stenalderboplads.

-Råbjerg Mile. En kæmpe vandreklit, der flytter sig mere end 15 meter hvert år.

-Rubjerg Knude Fyr. Et stort fyr der førhen har stået tæt ved havkanten, men sidste år blev flyttet 70 meter længere ind i landet.

Der er selvfølgelig også mange andre ting, der er sjove for børnene at opleve, det kunne for eksempel være en klatrepark. Husk blot at tjekke vejrudsigten, før I pakker madpakken og tager af sted. Dog er det også vigtigt at huske på, at der ikke findes dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Derfor kan det være en hjælp, at luxkidz.dk har stort udvalg af Molo og meget andet. Deriblandt er der også regntøj.