Business

Vi har alle set tendensen; bankernes lokale filialer lukker på stribe overalt i Nordjylland. Dette har medført en positiv vækst for online låneudbydere. Læs med her for at blive klogere på, hvilke fordele du kan få med et online lån.

Virksomhed

TjekLån

Adresse

Klostergade 56c, 8000 Aarhus C

Webside

https://tjek-laan.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. oktober

Lån penge nu- find det billigste lån på denne måde

Hvis du overvejer at tage et online lån, så skal du huske på, at du ikke er bundet til din bank. Det står dig frit for at undersøge markedet og vælge den låneudbyder, der bedst matcher dine ønsker.

Lokale bankfilialer er mere end halveret over de forgangne 10 år. Derfor har mange nordjyder pludselig fået en stor afstand til deres bank, hvilket gør det sværere at føre en sund dialog med sin bank.

I takt med at de traditionelle banklån er blevet sværere at få, så har markedet for online lån vokset sig større og affødt en række nye lån. Når man kigger nærmere på online lån, vil man støde på mange ukendte låneudbydere. Mange af disse er underafdelinger af mere kendte virksomheder heriblandt den velkendte L’EASY koncern, der står bag lån som eksempelvis Føniks Privatlån, D:E:R Privat Finans, Modus Finans, Nordic Lån og Fokuslån.

Hård konkurrence giver forbrugeren bedre vilkår

Især de korte og hurtige lån har fået stor popularitet de seneste årtier såsom kviklån, sms-lån, mikrolån, hurtiglån og så videre. Disse låneformer har nogle gennemgående kvaliteter, som mange traditionelle banker har svært ved at konkurrere med såsom nem digital ansøgning, hurtig svartid, lån uden sikkerhed, udbetaling i løbet af få dage og fripas fra generende spørgsmål omkring formålet med lånet.

En lånetype såsom kviklån er karakteriseret ved at være kortfristet, hvilket betyder, at der er en relativ hurtig tilbagebetaling. Betaler du ikke lånet tilbage i rette tide, kan det udvikle sig til et dyrere lån. Til gengæld får du et nemt og hurtigt lån uden så mange spørgsmål, hvilket er en fordel, der kan være værd at betale en smule ekstra for.

Brug nettet til at sammenligne lån

Kigger du efter lån på nettet, så bør du bruge en sammenligningsside, der sammenligner lån fra forskellige udbydere, så du kan finde det billigste lån.

Hos TjekLån kan du sammenligne billige lån fra mange forskellige udbydere. Siden giver dig overblik over lånets omkostninger og har en låneberegner, der giver dig et præcist billede af, hvad lånet vil koste dig over hele lånets løbetid.

Når du ser lånetilbud online, er rentesatsen som udgangspunkt altid vejledende. Derfor anbefaler TjekLån, at du ansøger om lån fra mindst tre forskellige udbydere. De vil efterfølgende indhente nogle få oplysninger fra dig og returnere et individuelt tilpasset lånetilbud. Har du søgt om lån hos flere forskellige udbydere, så kan du frit vælge det billigste lån, når du modtager dine individuelt skræddersyede lånetilbud.