Business

En kommode er et praktisk møbel, som kan passe ind de fleste steder og give dig værdifuld opbevaringsplads i eksempelvis en lille krog, hvor du ikke troede, der var plads til et møbel.

Virksomhed

herligthjem.dk

Webside

www.herligthjem.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 21. september

Inspiration: 3 ting du skal kigge på, når du køber kommode

Derfor er kommoder uundværlige møbler i de fleste hjem, og hvis du netop nu står og mangler et sted til opbevaring i dit hjem, men ikke føler du har plads til et nyt stort skab, er en kommode det helt rigtige valg.

Med en kommode får du et sted, hvor du nemt og hurtigt kan gemme de forskellige ting væk, som du ikke har lyst til at have flydende rundt omkring i huset. På den måde kan du nemt skabe et hjem med et pænt og rydeligt udtryk ved at gemme det stressende rod af vejen. Men en kommode kan også bruges til opbevaring andre ting, som du ellers ikke lige ved, hvor du skal gøre af. Du kan eksempelvis bruge den til:

•Opbevaring af håndklæder

•Opbevaring er huer og handsker til vinteren

•Opbevaring af alle mulige små og skøre dimser som du ikke har andre steder til

En kommode er et klassisk og simpelt møbel, som ikke desto mindre kommer i et hav af forskellige størrelser og designs. Så hvilken kommode skal du vælge? Det kan være svært at finde ud af, hvis du er helt på bar bund. Derfor får du her en liste med ting, som du skal kigge på, når du køber kommode. Hvis du er interesseret i at få mere inspiration til din nye kommode, så kan du læse mere her.

Størrelse

Det første du naturligvis skal afgøre, er, hvor meget plads du har til rådighed til din kommode, samt hvor meget plads du egentlig har brug for. En kommode har den fordel, at den ikke fylder så meget som eksempelvis et skab, og du kan derfor få plads til den på steder, hvor der ikke er så meget plads.

Men med det sagt skal du alligevel huske at måle op på det sted, hvor du har tænkt dig, at din nye kommode skal stå. Du skal selvfølgelig også tænke på, om du overhovedet har brug for at fylde hele pladsen ud, eller om du kan nøjes med en mindre kommode i stedet.

Materiale og design

Kommoder kan fås i et uoverskueligt antal materialer og designs. Kommoder er typisk lavet af træ, men der findes mange forskellige træsorter, som alle har forskellige udtryk og forskellige farver. Du kan også få mere moderne kommoder i materialer som jern, eller du kan få kommoder, der er en blanding af de to. Mange kommoder er også lakeret i forskellige farver, så jern- eller træ-looket er helt forsvundet, hvilket giver møblet en renere og mere simpel udstråling.

Hvilket materiale og hvilket design du skal vælge, er helt op til dig og dine præferencer. Du skal dog huske at være opmærksom på, om din nye kommode passer ind i den eksisterende indretning, så dit hjem får et uniformt et hyggeligt look.

Væghængt eller traditionel

Den traditionelle kommode står på gulvet, men du kan også få kommoder, som hænger på væggen. Hvad passer bedst ind i dit hjem, og hvad har du plads til? Det er også noget, du kan overveje, inden du går i gang med at kigge på ny kommode.