Business

Guide til sommerglød i vinterkulden

Virksomhed

Cerix

Telefon

+45 61 61 61 17

E-mail

info@cerix.dk

Webside

https://cerix.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. februar

Guide til sommerglød i vinterkulden

Det kolde vintervejr er over os, og det betyder for mange desværre også, at vores hud er meget trist og grå at se på. Men heldigvis er der håb forude, da man med få tricks kan få god glød. Man skal dog huske, at ens hud også trænger ekstra pleje i det kolde være. Denne guide hjælper dig til en velplejet og strålende hud.

Få fundamentet på plads først

Noget af det vigtigste, hvis du gerne vil have mere glød i ansigtet om vinteren, er, at du husker at pleje din hud ordentligt. Her om vinteren har din hud brug for ekstra meget pleje. Og herunder kan du læse om, hvordan du skaber det bedste fundament for et velplejet udseende.

Noget af det vigtigste er, at man husker at rense huden, for i løbet af dagen bliver ens hud udsat for rigtig meget skidt og snavs. Dette går ind og tilstopper hudens porrer og øger chancen for urenheder og bumser i huden. Om natten får du samlet en masse snavs i ansigtet. Derfor er det vigtigt, at man både renser ansigtet morgen og aften.

Når du har renset din hud, kan du med fordel eksfoliere den. Dette hjælper hjælper med at fjerne de døde hudceller. Derudover sætter det også gang i blodcirkulationen i ansigtet, som giver en ekstra glød. Man bør dog kun bruge skrubben et par gange om ugen. Man kan med fordele bruge den, når man alligevel står i badet. For her hjælper de varme dampe til, at ens porrer åbner sig. Huden er derfor mere modtagelig overfor de renseprodukter, som man bruger.

Når du har renset og plejet din hud, er det rigtig vigtigt, at man husker at tilføre den noget fugt. Og især her om vinteren, har ens hud brug for lidt ekstra fugt. Hvis man allerede har mange pigmentpletter eller ujævnheder i huden, kan man med fordel besøge skønhedsklinikken Cerix. De vil kunne hjælpe med at reducere problemerne.

På den måde vil man kunne fokusere på, at man kan tilføre huden den fugt, den har brug for. Her om vinteren kan man med fordel bytte sin almindelig dagcreme ud. Her skal man sørge for, at man bruger en federe creme, der giver mere fugt.

Hvis man har meget tør hud, kan man med fordel bruge et serum eller ansigtsolie under cremen. På den måde sikrer man sig, at man har et velplejet udseende hele dagen. Et par gange om ugen, skal man ligeledes huske, at man giver sin hud ekstra pleje i form af ansigtsmasker.

Sådan skaber du gløden

Når du har fundamentet på plads, så kan du begynde at arbejde på mere glød. Dette vil du ikke kunne skabe, hvis ikke du har en velplejet hud. Derfor er det vigtigt, at du har dette på plads også.

Det er vigtigt at få blodcirkulationen i gang, når man skal have glød i ansigtet, for blodgennemstrømningen er nemlig med til at sørge for, at vi har farve i kinderne. Selvfølgelig er en smule selvbruner engang i mellem også okay. Hvis man derimod ønsker et naturligt luk, skal man forsøge at begrænse sig med dette.

Et solarie vil forudsagde skader og give huden unødige rynker på længere sigt. Derfor bør man også undgå at udsætte sin hud for de skadelige stråler. I stedet kan man prøve med vitaminer og mineraler, som hjælper til en pænere hud. For eksempel vil fiskeolie kunne hjælpe med mindske urenheder i huden, og det giver også bedre blodcirkulation, som netop også hjælper på gløden i ansigtet.

Vinterbadning og tørbørstning kan ligeledes hjælpe på dette problem, og det giver mere glød i et ellers så vinterblegt ansigt.