Business

Det er ikke unormalt at par, der har været sammen længe, kører en smule død i deres sexliv.

Virksomhed

Purepleasure.dk

Webside

https://purepleasure.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 17. juni

Forny sexlivet med din partner

Andre ting tager over, og man får travlt med børn, karriere og fritidsaktiviteter. Men det er vigtigt at holde fast i gnisten, da sex er det mest intime, du kan lave med din partner. Det gør jer tættere og styrker jeres bånd til hinanden. Find for eksempel inspiration til at forny sexlivet hos Purepleasure.

Sex er vigtigt

Der er ikke altid tid til det, og sådan er det bare nogle gange. Men det er nu vigtigt at prioritere sex lidt alligevel. Det betyder ikke nødvendigvis, jo mere, jo bedre, men blot at det er vigtigt at huske. Ikke nok med, at sex er sundt for både krop og sind, men det er også med til at styrke jeres forhold. Det kan især være vigtigt hos par med børn, så dagene ikke kun bliver fyldt med skole, fodboldtræning og madpakker. Sex er noget som du typisk kun deler med din partner, og det er vigtigt at stimulere denne del af jeres forhold også. Det er den mest intime aktivitet, hvor I virkelig kommer tæt på hinanden, og det er enormt godt for jeres forhold.

Snak med hinanden

En god start kan være at snakke med hinanden om sex. Hvordan har I det hver især? Hvordan har I det sammen? Har I sex nok? Er I kørt trætte i rutinen? Hvad end det måtte være, så tag en snak om det. Find ud af sammen hvad I hver især har lyst til, og hvad I har lyst til sammen. Det kan for eksempel være rollespil eller noget særligt sexlegetøj, I ønsker at prøve af. Nogle sexuelle præferencer kan godt være en smule tabubelagt, men prøv alligevel at snakke om det og hav et åbent sind. Måske I skulle prøve noget nyt.

Prøv noget nyt

Mange par formår at genfinde gnisten i sengen ved at implementere sexlegetøj. Det kan for nogle være en meget grænseoverskridende tanke, men det behøver det ikke at være. Der findes sexlegetøj til alle, og det behøver slet ikke være det store virvar af komplicerede gadgets, man slet ikke forstår at bruge. En god idé kan være at undersøge internettet for muligheder, og eventuelt undersøge hvad andre siger om produktet. Start stille ud og prøv jer frem. Hav det sjovt med det, og ligesom ordet sexlegetøj antyder, leg med det.