Business

Det klassiske look er altid et hit, men det kan være svært at vide, hvad du skal gå efter.

Virksomhed

Tiffany

Adresse

Bispensgade 6, 9000 Aalborg

Telefon

+45 98 12 30 38

E-mail

info@tiffany.dk

Webside

https://www.tiffany.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 22. november

Få det klassiske look med Meotine pelsjakker og -tasker

Det klassiske look kan opnås med få pieces og en lækker, elegant pels i et klassisk design – eksempelvis kan Meotine pelsjakker og -tasker gøre alverden til forskel for dit look. Kombiner en smuk pelsjakke med en American Vintage strik og cardigan, et par lækre bukser i straight cut eller cigarette-snit, et par elegante støvler – og du har ramt det perfekte klassiske look.

Fra Doktor Zivago til catwalken

En lækker pels har aldrig været at kimse af. Og lige så luksuriøst det ser ud - lige så luksuriøst føles det at smyge sin krop i en lækker pels. Tænk bare på alverdens store stjerner som eksempelvis Marilyn Monroe. Der er noget klassisk og elegant over en pelsjakke, der kan løfte dit look fra almindeligt til klassisk, stilet, sexet og elegant.

Selvom pels førhen har haft en praktisk funktion, så har den i den grad taget vejen fra Doktor Zivago til catwalken, og her kan en Meotine pelsjakke være et godt bud på en god investering.

Hvilken pels passer til dig?

Mulighederne er mange, og måske du har svært ved at vælge, hvilken model der passer bedst til dig?

Her handler det mest om at prøve sig frem, men det er også en god idé at tænke over, hvordan du ønsker at kunne bruge din Meotine pelsjakke - den skal trods alt kunne elskes og bruges i mange år frem. Leder du efter en praktisk jakke, kan det betale sig at gå efter de modeller, der eksempelvis kombinerer pels og skind, da det ofte gør dem mere anvendelige og mere robuste.

Leder du efter en elegant jakke, kan du eventuelt gå efter de længere modeller, der emmer af femininitet og giver et meget klassisk og elegant look.

De korte modeller, der går til cirka midt på hoften kan være en god mellemløsning for dig, der ønsker at kunne bruge din pelsjakke til både hverdag og fest, da den både er elegant og samtidig praktisk.

Du kan også snyde dig til det

Selvom intet slår følelsen eller looket af en ægte pels, er det blevet mere og mere populært, at både modehuse og highstreet-butikker vælger at ty til kunstpels eller faux fur, som det også kaldes.

Er du derfor ikke meget for ægte pels, eller har du bare ikke pengene til det endnu, så findes der også mange flotte og billige alternativer til den ægte pelsfrakke.