Business

I Hadsund har den lokale virksomhed, Hera El- og Instrumentservice A/S, skabt et genkendeligt navn inden for el- og instrumentbranchen som en erfaringsrig og velovervejet aktør.

Virksomhed

HERA

Adresse

Sortenborgvej 33, 8600 Silkeborg

Telefon

+45 87 700 500

E-mail

kontor@hera.dk

Webside

https://hera.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 11. november

Elektrikervirksomhed solidt placeret i Hadsund

Grunden til, at mange anerkender virksomheden og deres tiltag, er, at de har fokuseret på en form for ekspansion, som blandt andet har været med til at bidrage til et positivt billede af virksomheden. Det har nemlig ikke været deres mål at ekspandere, blot fordi de kunne.

De har gennem hele udviklingen haft fokus på, at medarbejdere såvel som kunder, skal kunne følge med deres udvikling. Det har været vigtigt for Hera El- og Instrumentservice A/S, at væksten ikke blev overdøvende og dermed skadende for deres virksomhed. En dynamisk vækst kan ofte medføre en forvirrende proces for kunder og ansatte i mange efterfølgende år, og derfor ser andre virksomheder op til og lærer meget af den strategi, som Hera El- og Instrumentservice A/S og deres afdeling i Hadsund har.

En eksemplarisk virksomhed som eksempel på en stærk lokal aktør

I Hadsund har der i løbet af årene været nogle opkøb hos Hera El- og Instrumentservice A/S. Virksomheden opkøbte nyest Als El-Service i 2016 som en naturlig del af udviklingen i virksomheden. Det er vigtigt for Hera El- og Instrumentservice A/S at være til stede lokalt, men de vil ikke opkøbe for enhver pris.

Ved opkøbet af Als El-Service lagde direktørerne vægt på, at de ansatte skulle følge med over i den nye virksomhed ved opkøbet. Det var vigtigt at beholde de ansatte, som kendte området og kunderne, så de kunne yde den bedst mulige service i lokalområdet – også efter opkøbet. I Hadsund-området ses el- og instrumentvirksomheden som et forbillede for virksomheder, der vækster på en fornuftig måde.

Baggrunden for Hera El- og Instrumentservice A/S

Kender man ikke til virksomheden, er der mange inspirerende historier at hente. Hera El- og Instrumentservice A/S blev etableret tilbage i 1984 og har siden arbejdet meget inden for procesindustrien. Der er sket meget siden 1984, og i dag beskæftiger virksomheden sig i højere grad med kraftværksindustrien, hvor de især er tilstedeværende ved de årlige vedligeholdelseseftersyn af de svenske A-kraftværker. Hera El- og Instrumentservice A/S lægger vægt på en personlig kontakt til sine kunder, og det er i høj grad deres styrke, at de har stort kendskab til de lokale og værner om deres kunderelationer.

Andre virksomheder, som Hera El- og Instrumentservice A/S har opkøbt i Hadsund-området igennem årene, er blandt andet Elteknik A/S og El-firmaet Dalby Hansen. Opkøbene er altid sket med et blik for, om opkøbet var til gavn for virksomheden, de ansatte og kunderne. På den måde kan de stå stærkt i Hadsund uden at gå på kompromis med deres lokale relationer. Efter opkøb i Hadsund og Hobro er adressen desuden flyttet fra Silkeborg til Hadsund for at blive endnu mere synlige.