Business

I en verden, hvor der bliver mere og mere fokus på miljøet og den indvirkende kraft, vi mennesker har på dette, bliver det stadigt sværere at forsvare de forurenende biler.

Virksomhed

Cykelexperten A/S Megastore

Adresse

Slotsherrensvej 103, 2720 Vanløse

Telefon

+45 72 30 18 17

E-mail

megastore@cykelexperten.dk

Webside

https://cykelexperten.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 26. oktober

Elcyklerne kommer for at konkurrere med bilerne

Der er rigtig mange biler på vejene, men særligt smutturs kørslen, som er blevet meget udbredt, er meget skidt for miljøet. Danskerne er i høj grad blevet magelige, men det er netop her, at elcyklerne kommer ind i billedet.

En elcykel kan i de større byer være en direkte konkurrent til bilerne, og derfor bliver der investeret flere og flere penge i de smarte cykler. Fremtiden er grøn, og energien skal direkte fra kontakten og i pedalerne.

Større rækkevidde og højere fart skærper konkurrencen!

Bilerne har alle dage været den absolut mest foretrukne transportform for dem, der har mere end 6-7 km på arbejde hver dag. Særligt de dage, hvor vejret ikke arter sig fra sin bedste side, er vi tilbøjelige til at hoppe ind i bilens varme hule, men der har også været en mangel på virkelige alternativer. Denne mangel er nu ikke længere eksisterende, da elcyklerne har fået stor rækkevidde og kan køre hurtigere end nogensinde før.

Med introduktionen af de såkaldte Speed Pedelecs er der kommet et grønt alternativ til bilen, som faktisk kan være med til at udkonkurrere bilerne hos mange pendlere i fremtiden. Den rivende udvikling af bedre elcykler er til at få øje på, og man kan nu få elcykler med kapaciteter op til 120 kilometer, der kan køre op til 45 km/t. Dermed kan man nu købe en eldreven cykel, der fungerer på lige fod med en knallert - og med de voksende trafikale udfordringer kan man faktisk komme hurtigere frem, end hvis man valgte bilen.

Elcyklerne er faldet meget i pris

Selvom elcyklerne kan mere og mere, er de faktisk faldet i pris over de sidste par år. Dette lyder måske for godt til at være sandt, men det er ikke desto mindre det, som udviklingen også bærer med sig. Batterierne er eksempelvis blevet meget billigere at producere, ligesom den teknologiske udvikling har skærpet konkurrencen hos producenterne - en detalje, som virkelig kommer den almindelige dansker til gode. Producenterne står i kø for at vinde forbrugernes gunst, og det har ledt til Danmarks største udvalg af elcykler, som mange gange kan findes til en særdeles god pris.

Vedligeholdelse er minimal i forhold til en gammel bil

Udover den billigere nypris, så køber man med elcyklen også et transportmiddel, hvis mindre reparationer hen af vejen ikke koster en formue. Hvis man kører rundt i en bil, der har lidt år på bagen, så er der mange forskellige udgifter, der ikke kun relaterer sig til det forbrug, man reelt har. Reparationer er ofte meget dyre, og alle disse bekymringer kan tage tungt på selv den mest garvede pendler. Her kommer elcyklen som et frisk pust, der letter transporten samtidig med, at den letter pengepungen. Cykler kan naturligvis også gå i stykker, men i mange tilfælde er reparationerne noget billigere, ligesom cyklen kan være på vejen igen dagen efter.

Flere og flere cykelhandlere får stor viden omkring elcyklerne, der er kommet for at blive, og dermed vil reparationerne kun blive billigere i fremtiden. Herudover er det jo selvfølgelig værd at bide mærke i, at elpriserne er meget lavere end benzinpriserne - der er med andre ord ingen grund til at tage bilen længere. Af netop denne grund kommer elcyklerne garanteret til at vinde store markedsandele i fremtiden!