Business

Står du og skal flytte hjemmefra for første gang, så kan der være mange forskellige ting, som du skal have styr på inden.

Virksomhed

Fjerrenseriet

Adresse

Østergade 24, 9800 Hjørring

Telefon

98 92 14 81

Webside

https://fjerrenseriet.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 28. oktober

Det skal du huske, når du flytter hjemmefra

Nogle ting har du måske i forvejen, men hvad er det lige, du skal huske at have styr på, inden du forlader reden? Du skal huske mange store ting. Alt fra at skifte folkeregisteradresse, skifte læge og tandlæge, give besked til Post Nord og ændre din adresse. Listen af ting, du skal huske, er lang og kedelig, så lad os i stedet tage et kig på nogle af de sjovere ting, du skal huske, når du flytter hjemmefra. Her gennemgås tre vigtige rum i dit hjem; soveværelse, stue og badeværelse.

Soveværelset

Soveværelset er et vigtigt sted, der skal indbyde til ro og afslapning. De væsentligste ting, du skal have i soveværelset, er selvfølgelig en seng. Dertil kommer dyner og puder. Skal du have en enkelt dyne eller to? Måske en dobbeltdyne? Og skal det være en vinterdyne eller en sommerdyne? Når du har valgt, hvilken dyne og pude du skal have, så skal du også sørge for, at du har noget sengetøj, der passer dertil samt et lagen, der passer til din madras.

Stuen

Stuen er et rum, der indbyder til hygge og velvære. En stue er ofte et rum, hvor man bruger meget tid. Derfor skal stuen være et sted, hvor vi kan være os selv og tage et velfortjent afbræk fra hverdagens stress og jag. Stuen består af flere store møbler såsom sofa, skabe til opbevaring, sofabord, tv og så videre, men man skal ikke forglemme de små nips ting, der gør stuen til et hyggeligt sted at være. Det kan eksempelvis være nipsting, plaider og puder til sofaen. Det kan være de små ting, der er med til at gøre din stue til et hjemligt sted at opholde sig.

Badeværelset

Selvom du ikke bruger lige så meget tid på badeværelset, som du bruger i stuen, så er badeværelset et rum, hvor der gerne skal være rent og pænt. Et rent badeværelse er nemlig med til at vise, at du har styr på dit hjem, og at du har orden i tingene. Interiøret i badeværelset hører ofte med, når du får din lejlighed, derfor tager vi et kig på de ting, der kan være med til at gøre dit badeværelse pænt at se på. Der er mange små ting på et badeværelse, heriblandt er det vigtigt at huske toiletspand, badeforhæng, bademåtte og håndklæder.