Business

Strikning og hækling er muligvis oldgamle tekstilproduktionsteknikker, men teknikken er stadig populær – nu især som hobby hjemmefra.

Virksomhed

Rito

Adresse

Gyrovej 1, 7800 Skive

Telefon

+45 71 99 98 44

E-mail

info@rito.dk

Webside

https://rito.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 5. april

Det har aldrig været nemmere at strikke, hvad hjertet begærer

Hobbyen kan måske blive set som delvist niche og speciel, men det gør det ikke til en svær hobby at udleve. Det er nemmere end nogensinde at opnå alle ens mål. Viden og hjælp er frit tilgængelig i klubber eller på internettet (Mayflower har blandt andet opskrifter til gør-det-selv). Og selve materialet kan også nemt skaffes, selv uden at skulle ned i en fysisk butik, hvor de måske alligevel ikke har det, du er ude efter.

Materialer kan nemt udvælges online fra udbydere som Mayflower, der har et stort udvalg af diverse strikkegarn – Mayflower garn til strik og hækling. Det er ganske vidst nemt at vælge hvad man vil, men hvad skal man så helt præcist vælge? Her følger en liste over de mest anvendte strikkegarn:

- Silkegarn – fra puppers silkeproduktion – blødt – bedst til let tøj

- Hørgarn – fra hørplanten – holdbart – bedst til let tøj

- Bomuldsgarn – fra bomuldsplanten – blødt – kan bruges både til tykt vintertøj og sommertøj

Strikning og hækling for begyndere

Når du har udvalgt dine våben, og er klar til at gå i krig med strikning eller hækling, så sørg for hjernen bag våbnene også er klar. Der skal dog ingen længere pilgrimsrejse til for at opnå en åbenbaring over, hvordan man begynder at svinge strikkepindene. Med et enkelt kig på Google bliver man næsten bombarderet med muligheder.

Mayflower har især mange gode opskrifter og eksempler, man kan følge. Hvis man er helt ny inden for faget, kan det være en god idé at starte med en elektronisk, hjælpende hånd. Hvis man er af den gamle skole, er strikkeklubberne stadig en mulighed. Lige meget hvad man vælger, skal alle nutidens muligheder nok hjælpe dig med at blive verdensmester i strik.