Business

Hvis du og familien drømmer om en skøn campingferie til sommer, så kan I godt allerede nu booke camping i det nordjyske.

Virksomhed

Jambo Feriepark

Adresse

Solvejen 60, 9493 Saltum

Telefon

98 88 16 66

E-mail

info@jambo.dk

Webside

https://www.jambo.dk/forside.aspx

Annonce Virksomhedsprofil - 9. april

Derfor skal du vælge en campingplads ved Vesterhavet

I det nordjyske finder I nemlig alt, hvad I drømmer om af natur, underholdning og afslapning. En dejlig campingplads ved Vesterhavet bliver mere og mere populær - og det er med god grund. Derfor kan du sagtens vælge en ferie herhjemme i år.

Få øjnene op for camping ved Vesterhavet

Måske du og din familie er vant til at køre sydpå. Eller måske I plejer at campere et andet sted i Danmark. I begge tilfælde kan det være tid til at genoverveje - og vælge camping ved Vesterhavet næste gang.

Camping ved Vesterhavet har nemlig hele pakken. Ved Vesterhavet får I familievenlige rammer og priser, der garanterer dig, at børnene har det sjovt hele sæsonen. Vælg derfor camping sæsonpladser i det nordjyske, hvis du vil være helt sikker på en skøn sommerferie.

Og glæd dig i denne forbindelse over, at camping ved Vesterhavet kun er en smuttur væk i bilen. Skån derfor dig selv og familien for en udmattende tur ned igennem Tyskland. Brug i stedet tiden på hinanden i højt humør ved den fantastiske danske vestkyst.

Masser af oplevelser venter ved Vesterhavet

Hvis du er af den overbevisning, at Danmark kan være lidt kedelig i sommerferien, så kan du godt tro om. Tager du familien under armen på camping ved Vesterhavet, vil du hurtig blive modbevist.

Op langs den danske Vestkyst har hele familien rig mulighed for oplevelser af enhver slags. Her finder I eksempelvís Fårup Sommerland, der er en forlystelsespark, som med garanti vil vække smil og gejst hos børn (og barnlige sjæle).

Tag også og besøg hyggelige byer som Løkken eller Blokhus - og få en gammeldags isvaffel eller en rødspættefilet. Skal det være autentisk fiskerstemning, så er Thyborøn i Thy så sandelig også en herlig oplevelse. Her møder I masser af thybomål, lokale museer eller attraktioner som Sneglehuset, der er et pudsigt og charmerende syn for dine børn (til den nette sum af 20 kr).

Book camping ved Vesterhavet allerede nu

Der er altså god grund til at prioritere camping ved Vesterhavet. Her venter nemlig oplevelser for hele familien - indenfor en fornuftig afstand. Den danske sommer er derfor en magisk oplevelse for dig, der elsker at campere, som sagtens kan konkurrere med Sydeuropa.

Er du blevet grebet af idéen om camping ved Vesterhavet, så er det om at slå til allerede nu. Gør dig selv en tjeneste og reserver plads tidligt, særligt hvis du ønsker sæsonpladser. Booker du camping ved Vesterhavet allerede nu, så kan du desuden bruge ventetiden på at glæde dig.