Business

Mange har en forestilling om, at måltidskasser er væsentligt dyrere end at handle varer ind nede i supermarkedet. Dette er dog ikke altid tilfældet, for selvom måltidskasser ofte er dyrere på papiret, kan det i høj grad betale sig at overveje at få måltidskasser leveret til døren – det kan nemlig spare dig for meget mere end blot tid nede i indkøbscentret.

Virksomhed

FindMåltidskasse

Adresse

Klostergade 56C, 8000 Aarhus C

Webside

https://findmaaltidskasse.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 29. november

Derfor kan det betale sig at købe måltidskasser

Flere og flere danskere vælger i dag at købe måltidskasser, og faktisk oplyser Gallup, at hele 360.000 husstande i 2016 gjorde brug af måltidskasser. Dette tal er højt, og er udelukkende stigende i dag, hvor måltidskasser bliver mere og mere populære, hvorfor der kommer flere udbydere af dem. Det kan som forbruger derfor også være svært at overskue markedet for måltidskasser, da der findes kasser til ethvert behov og enhver smag.

Du kan få måltidskasser, der fokuserer på sundhed og økologi, men også måltidskasser, der er eksperimenterende og bevæger sig ud i andre madkulturer og smagsnuancer. Mulighederne er derfor mange, når du vælger at købe en måltidskasse, og det er blot en af grundende til, at det kan betale sig at spendere lidt ekstra på de populære måltidskasser.

Slip for impulskøb og madspild

De ekstra penge, som du bruger på en måltidskasse, kan være tjent ind igen, hvis du ser på mængden af madspild og impulskøb, som du kan spare. Ved at få dine måltidskasser leveret direkte til døren slipper du nemlig for at skulle ned i supermarkedet og handle ind. Dette sparer dig for meget tid i hverdagen, men vi kender også alle fælden i at bevæge sig ned blandt lækre snacks og varer, som man egentlig ikke har behov for. Med måltidskasser sparer du derfor disse impulskøb i dagligdagen, og det er derfor penge, du sagtens kan tælle med i budgettet, næste gang du skal argumentere for at vælge måltidskasser fremfor at handle ind.

En anden ting, du kan spare penge ved, er mindre madspild. I måltidskasserne er der ofte udelukkende de ingredienser og råvarer, som du skal bruge. Samtidig er der ofte nøje tænkt over, hvordan råvarerne bedst muligt kan blive brugt i flere sammenhænge og retter. Dette gør, at du slipper for at smide gamle madrester ud, fordi de har ligget i køleskabet lidt for længe. På den måde køber du altså kun de råvarer ind, som du har behov for, og slipper således for at bruge penge på madvarer, der alligevel ryger i skraldespanden.

Gør dig selv og miljøet en tjeneste

Ved at gøre som mange andre danskerne og bestille måltidskasser gør du dig selv en tjeneste. Du sparer tid, da du ikke skal stresse ned i supermarkedet efter arbejde, og du sparer det arbejde, der ligger i at planlægge og beslutte, hvad morgen-, middag- eller aftensmaden skal bestå af. Samtidig gør du noget godt for miljøet ved at mindske madspild og impulskøb.

Vil du yderligere gøre noget godt miljøet, kan du undersøge, hvilke måltidskasser der udbydes i dit lokalområde. Du kan finde ud af dette ved at indtaste dit postnummer på findmåltidskasse.dk, hvorefter du får oplyst, hvilke måltidskasser og leverandører der er i nærheden af dig. Ved at vælge måltidskasser fra lokalområdet sparer du transporten i at få leveret måltidskasser langvejs fra, og du gavner miljøet ved at mindske mængden af importerede varer fra udlandet.