Business

Benzin, diesel eller el? Måske endda en hybrid?

Virksomhed

Langer Biler

Adresse

Drejøvej 5, 9500 Hobro

Telefon

29 11 49 90

E-mail

bjl@langerbiler.dk

Webside

http://www.langerbiler.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 1. oktober

Brugt bil - lad vær med at snyd dig selv

Vi har som regel visse krav eller ønsker til vores “nye, brugte” bil og dens egenskaber. Den skal være smart, men også praktisk. Den skal være i god stand, men ikke springe budgettet. Der er mange overvejelser at gøre sig, så man ender med netop den bil, der opfylder ens behov.

Undgå at blive snydt

Det er ikke altid let at finde den rette bil - specielt en brugt. Der kan ofte være skjulte fejl og skader såsom motorproblemer og rust. Man kan risikere at stå med en lang næse, når den fine, billige brugte bil - der ellers så fin ud på annoncen - viser sig ikke at leve op til de forventninger og krav, du har. Det kan ende i store uforudsete udgifter. Det er nemlig ikke altid lige til at spotte, om bilen har det ligeså godt, som den måske ser ud.

Det er derfor en god idé at finde en bilforhandler, der er rig på erfaring og professionalisme, og som har en stor interesse i at finde den absolut bedste løsning for dig. På denne måde er du garanteret en tryg og sikker handel med fagfolk, der beskytter dine interesser. Dette gøres gennem en rådgivende købsproces, der vil sikre, at netop dine behov og ønsker til din fremtidige bil,bliver stillet. Der er altid en lang række brugte biler i Hobro til rådighed, hvor du er altid velkommen til, at lægge vej forbi til en uforpligtende snak. På hjemmesidens database kan du udforske mulighederne for køb af en brugt bil.

Når ulykken er ude

Er du allerede kørende, kan man dog heller ikke komme udenom, at ulykker nogen gange sker ude i trafikken: Bilen tager skade, og du står pludselig uden et køretøj.

At transportere sig i bil er ultimativ frihed og den kan derfor også være svær at undvære i hverdagen. Heldigvis kan et autoværksted i Hobro gøre meget for dig, din sikkerhed og ikke mindst din bil. De vil med glæde låne dig en gratis lånebil, mens din egen er til reparation. Dette er ligeledes et tilbud, der gælder, når din bil skal til service.

Så er du altid godt kørende.