Business

En slagleklipper til at spænde efter en traktor, er perfekt til dig, som har brug for en løsning til at klippe højt græs på store arealer.

Virksomhed

DK-Tec

Adresse

Ærøvej 8, 5800 Nyborg

Telefon

66 12 82 22

E-mail

info@dk-tec.dk

Webside

https://www.dk-tec.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. november

Brug en slagleklipper til høje græsarealer

Hvis du har en slagleklipper, kan du justere den bagvedliggende rulle til den ønskede højde, så du kan selv styre, hvor meget den skal klippe af. Desuden er slagleklipperen effektiv til klipning af både tørt og vådt græs.

Sammenlignet med en almindelig rotorklipper, er slagleklipperen mere robust og kan klare lidt mere ujævne arealer. Den klipper græsset ved at slå materialet godt i stykker, herunder også brændenælder, ukrudt, tidsler og meget mere. Og så er den ikke så sart, hvis der skulle ligge sten og grene i vejen, ligesom en almindelig klipper ville være. Skulle uheldet ske, sker der sjældent andet end, at en af slaglerne ryger af. Disse er dog nemme at erstatte.

Generelt har slagleklipperen lave driftsomkostninger, og det er en nem over overskuelig proces at skulle udskifte en af dens dele, da sammensætningen er yderst simpel.

Flere modeller til forskellig brug

Foruden den almindelige slagleklipper som monteres direkte på traktoren, findes der også to andre varianter:

– Slagleklipper med sving

– Slagleklipper med sideforskydning

En slagleklipper med sving (også kaldet armklipper eller svingbar slagleklipper) er især velegnet til klipning af skråninger, hække, grøftekanter og lignende, da selve maskinen kan justeres 90 grader lodret. Slagleklipper med sving kan benyttes på selv små traktorer, da den har en kraftig effekt på omkring 40 hk.

En slagleklipper med sideforskydning er praktisk, hvis man ofte har brug for at klippe under hække og buske, da den har hydraulisk sideforskydning, som gør den velegnet til disse opgaver.

En slagleklipper er dyrere i anskaffelse end eksempelvis en almindelig rotorklipper, men den har også på mange punkter flere fordele end en rotorklipper. Slagleklipper fås også i flere forskellige varianter og størrelser. Firmaet DK-TEC har mange billige slagleklippere, så du kan finde den der passer bedst til dit behov.