Business

Det er populært at gå til auktioner. Her er der mulighed for finde den helt store gevinst, som man bare må eje.

Virksomhed

Campen Auktioner A/S

Adresse

Myntevej 2, 8920 Randers NV

Telefon

22715555

E-mail

mail@campenauktioner.dk

Webside

https://www.campenauktioner.dk/da

Annonce Virksomhedsprofil - 11. april

Auktionshuse oplever stor popularitet

Auktioner bringer én spændende og interessante møbler, køretøjer eller andet, man ikke lige kan finde andre steder. Derfor er det også helt unikke ting, man kan finde på en auktion. Hvis man har en speciel interesse for et bestemt møbel eller et bestemt køretøj, kan det være en god idé at tage på auktion. Her er der mulighed for at finde det, man ikke lige har fundet i almindelige butikker. Også hos www.campenauktioner.dk er der masser af muligheder for at finde de helt unikke ting. Seriøsitet er i højsædet hos Campen Auktioner, og derfor er man også sikret en spændende og god auktion hver gang. De ansatte har flere års erfaring, og samtidig har de en bred vifte af auktioner, der gør, at det er det rigtige sted, man er kommet.

Et af Danmarks mest alsidige auktionshuse

Alsidigheden kan ses i den brede vifte af auktioner, der findes hos Campen Auktioner. Der findes udrykkerauktioner, som de afholder for deres kunder. Dette sker både fysisk og online. Flytteauktioner er en anden slags auktion, de holder. Det kan være for større virksomheder eller mindre. Blandt andet har de afholdt auktioner for Siemens. Dette sparer virksomheder for mange penge, da de ikke skal bruge udgifter på flyttefolk, og der bliver samtidig tjent penge ind. Der findes også konkursauktioner og specialauktioner. Specialauktioner betyder, at de har et særligt tema, eller det kan også være, at varerne på auktionen er af høj værdi, er historiske eller måske sjældne. Derudover findes der også ophørsauktioner for firmaer eller noget overskudsmateriel. Det kan også være, at man selv vil afholde auktion, så udlejer de auktionshuset til én.

Fyld godt op derhjemme eller i virksomheden

Uanset om det er nye møbler til firmaet eller privaten, er der rig mulighed for at finde noget, man kan bruge. Har virksomheden brug for noget ekstra, eller mangler man noget på lageret, så kan det være en god idé i første omgang at tage på auktioner, da man her højst sandsynligt kan finde flere ting til en god pris. Også til privaten er der gode muligheder. Hvis man har sig en god hobby, eller bare gerne vil have fat i noget, man ikke lige kan få andre steder, så er det en god mulighed at tage på auktion og tage et kig. Der er også ofte mange entusiaster med på auktion, så hvis man har en særlig interesse for biler eller andre ting, så er der god mulighed for at få sig en snak med andre folk, der også ved, hvad de snakker om. En auktion kan derfor både bringe fede ting med hjem, hvor man måske finder dét, man lige går og har brug, eller det man ikke troede, man havde brug for, og så kan en auktion give en noget socialt og interessemæssigt. Så uanset om man mangler noget eller ej, så er det altid smart at tage på auktion.