Business

Det kan sommetider være svært at vælge, hvilke sko der passer bedst til hvilken stil, hvilket tøj og ikke mindst til hvilken årstid.

Annonce Virksomhedsprofil - 11. september

Årstiderne skifter – skifter dine sko med?

Hvor sommeren – og måske nok især sommerferien – giver mere frihed til at slappe af, hoppe i et par shorts og en T-shirt og bruge et par sandaler af den ene eller anden slags, så kan dette blive en hel del mere besværligt, i takt med at årstiderne skifter.

For det er da simpelthen bare ikke praktisk med et par badesandaler, hvis det regner kraftigt, eller når sneen begynder at dale. Så sko skal der altså til. Om de skal være flotte, skinnende, casual eller gennemgående praktiske, så skal de som hovedregel altid være praktiske. For selvom årstiden skifter, og det måske bliver lidt mere ustabilt og ustadigt i vejret, så er det jo stadig en dejlig tid at komme ud i.

Sensommeren i september er ikke et ukendt fænomen – så måske skal du lige vente med at gemme badesandalerne væk lidt endnu. Men ellers kan september sagtens byde på et vejr, der indbyder til en tur på stranden. Det kunne også sagtens blive til en hyggelig tur i skoven, hvor praktiske sko bliver mere og mere relevante, i takt med at løvet på træerne skifter farve og begynder at falde af.

Og det er nok en de vigtigere hovedregler omkring efteråret. Skoene bliver mere praktiske. Det giver sig selv, at vi ikke er interesserede i at løbe rundt med våde fødder til hverdag, eller når vi har fri. For selvom september kan overraske med en dejlig sensommer, så er efteråret lig med et mere vådt, koldt og mørkt vejr.

Mens vi om sommeren nyder varmen, vil vi også gerne have noget fodtøj, der ikke koger vores fødder. Nogle sko, der giver luft til tæerne, er her perfekte. Men i takt med at kulden kommer snigende, og regnen begynder at falde, så er det mest rart med noget mere isolerende og eventuel vandtæt.

De mange muligheder

Sko er en del af os, og vi har alle en forskellig stil og smag, så det er skam også helt op til dig selv at finde netop de sko, som du gerne vil have. Nogle af os køber den samme slags sko igen og igen, fordi den netop passer perfekt til os.

Om det så er baseret på vores påklædning og vores stil, eller om vores valg af sko er af en mere praktisk overbevisning – eksempelvis hvis du går meget til hverdag og gerne vil have sko med en solid sål og god støtte – så vælger vi som regel altid et par sko, som vi synes, er flotte. For nogle er dette hele argumentet for valget af et par sko, mens det for andre blot er en ekstra bonus til det primære formål, som et par sko skal klare.

Hvis du leder efter et par stilfulde sko til den kommende tid, så kan nordjyske 2trendy.dk med deres store sortiment af danske og udenlandske kvalitetsmærker sikkert hjælpe dig med at finde det helt rigtige par til dig.