Business

Det er altid rart at have et indbydende gæsteværelse klar, hvis du lige pludselig skal have folk til at overnatte.

Virksomhed

Bedre Nætter ApS

Adresse

Ansvej 29, 8620 Kjellerup

Telefon

78 75 00 77

E-mail

Kontakt@bedrenaetter.dk

Webside

https://www.bedrenaetter.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. december

3 tips til et hyggeligt og indbydende gæsteværelse

Får du snart gæster på besøg? Det er ikke alle, der er heldige at være indehaverne af et gæsteværelse i boligen, men hvis du er en af de lykkelige ejere, gælder det om at kunne præsentere et hyggeligt og rart gæsteværelse.

Hvis rummet derfor på nuværende tidspunkt bruges som et ekstra opbevaringsrum til både vasketøj og diverse slags genstande, er det på tide at få ryddet op, hvis gæsterne kommer næste weekend. Læs med herunder for at få inspiration til, hvordan du kan skabe en hyggelig oase i gæsteværelset.

En behagelig seng eller sovesofa

Det vigtigste møbel i gæsteværelset er og forbliver sengen eller sovesofaen. Hvis dine gæster har haft en lang rejse, ønsker de en komfortabel seng eller sovesofa, så de kan blive friske og parate til næste dags hyggelige aktiviteter. Hvis du har plads til en stor og lækker dobbeltseng, kan du med fordel overveje denne løsning. Hermed vil dine gæster få en seng, som minder om deres egen på mange områder. Er der på den anden side slet ikke plads til denne store sag, kan du kigge nærmere på udvalget af sovesofaer.

En sovesofa er ganske praktisk at have stående i gæsteværelset, eftersom du til hverdag kan slå den sammen. Hermed er der plads til, at børnene enten kan bruge gæsteværelset til at lege i, eller til at du kan få en stille læsepause med benene oppe. Sørg dog for at finde en sovesofa i gode, holdbare og behagelige materialer, så dine gæster kan få en ordentlig nattesøvn.

Diverse lamper

For at dine gæster ikke famler i mørket om aftenen, skal du ligeledes huske på at finde en række gode lamper til gæsteværelset. Her skal du både tænke på lofts-, væg- og eventuelle gulvlamper. Loftslampens lys gør det muligt for gæsterne at finde sagerne i kufferten, og dette lys er samtidig en stor hjælp, når du skal gøre rummet rent og rede sengen.

Placer endvidere en god væglampe henne ved sengen eller sovesofaen, så gæsterne kan læse deres yndlingsbøger inden Ole Lukøjes velkomst. Ønsker du at skabe lidt ekstra varme og hygge i rummet, kan en dekorativ gulvlampe hjælpe med dette. Find en gulvlampe, som giver et behageligt lys, og stil den i et af værelsets hjørner.

Dekorative elementer

Når møblerne er på plads i det fine gæsteværelse, og lamperne er installeret, begynder det sjoveste punkt – nemlig tilføjelsen af flotte og søde former for brugskunst. Her kan du kigge på flotte plakater eller malerier og sætte et par søde lysestager i værelsets vindueskarm.

Anskaf endvidere to eller tre planter, som du kan stille i vindueskarmen sammen med lysestagerne eller ved siden af den flotte, nye gulvlampe. Ønsker du at skabe et moderne og spændende twist, kan du samtidig kigge nærmere på de såkaldte Stylepads fra Dock Four fra Botex. Se her, hvis du er interesseret i at kreere en personlig væg på kort tid.