Business

Ved du, hvad for en slags blazer du skal købe? Eller skal du ligesom mange andre ”bare” købe en blazer? Selvom mange blazere er ens, er der nogle detaljer, som du skal være opmærksom på. Vi har spurgt lokale ekspedienter over hele landet, hvad du skal gå efter. De peger alle sammen mod et ”semi-casual”-look. Det er et afslappet men formelt udtryk.

Virksomhed

Wagner

Adresse

Hobrovej 452, 9200 Aalborg SV

Telefon

+45 72 45 45 82

E-mail

aasc@wagner.dk

Webside

https://www.wagner.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 20. december

3 lokale tips til at finde den rigtige blazer til vinteren og festerne

Vejret er blevet koldt udenfor, solen er stort set ikke på himlen, og så er nedbøren ikke kun våd, men også hvid. Og så tænker du, hvorfor skal du så tænke på blazeren nu? Blazeren er et unikum, et stykke uvurderligt stykke tøj til ens garderobe. Den fungerer sammen med adskillige slags bukser såsom jeans, og så komplementerer den samtidig resten af dit tøj op ved at indføre rene og skarpe linjer.

3 lokale tips til din blazer

Der er forskel på blazere – både mønsteret, materialet og knapperne er en stor videnskab for mange, men for de fleste er det et spørgsmål om at have et praktisk stykke tøj, der er formelt og uformelt på samme tid. Det er en stil, der hedder semi-casual. Det er, når du tager blazeren og blander den med et par afslappede bukser.

Vi fundet 3 gode råd til, hvordan du kan forene det formelle og uformelle i en blazer ved at vælge den rigtige blazer.

Tip #1: Uldblazeren

Mange ved ikke, hvad de skal købe af blazer, men de ved bare, at de skal købe en blazer. ”Vi viser dem hele sættet sammen, når de skal købe en blazer. Det giver dem en god idé om, hvad de kan forvente, og hvad en blazer egentlig kan,” siger Benjamin fra Odense

De viser dem både den klassiske blå navy blazer med et par jeans, men også en populær uldblazer. Uld er ikke det, som man tænker på, når ordet blazer kommer frem. Men ikke desto mindre er uldblazeren populær om vinteren. Den er varm og uformel, og samtidig giver den et formelt strøj til resten af dit tøj. Denne uldblazer har ikke nogen brystlomme, men samtidig er den behagelig at have på.

Tip #2: Da-farfar-var-ung blazeren

Blazeren er et gammelt stykke beklædning fra efter anden verdenskrig. Det betyder også, at der godt kan komme et gensyn med de ældre modeller. Morten fra Aalborg siger, at det, der rykker lige nu hos dem, er en sandfarvet blazer med et sort mønster. Det får en til at tænke på dengang farfar var ung. ”Det er en casual stil at gå i noget moderne og afslappet tøj, der samtidig har et glimt af de gamle dage”.

Tip #3: Blazeren med lynlås i lommerne

En ny populær blazer er en mørkegrå blazer med lynlås i lommerne. Det er også en blazermodel, som er lidt anderledes end de andre. ”Jeg tror den sælger godt, fordi folk gerne vil prøve noget anderledes, end det de har prøvet før”, siger Theis fra Hjørring og slutter: ”Samtidig har den en lidt mere afslappet attitude, og den ligner både en jakke og en almindelig trøje, du kan have på.”

Du slår altså to fluer med et smæk, når blazeren både kan ligne en trøje, men samtidig også passe til en fest, du skal til. Det giver ens garderobe meget mere tyngde og stil.

Kom ned i din lokale Wagner og prøv de forskellige blazere. Du kan finde den nærmeste Wagner butik her.