I uge 45 holder elev Thomas Riise Jensen temauge

HADSUND: I uge 45 kan kunderne hos XL-BYG Hadsund få sig en "wierless oplevelse", når Thomas Riise Jensen, elev i EL/Belysning holder temauge i forbindelse med sin fagprøve.

Thomas - der er 22 år og fra Terndup - skal til eksamen 30. november, og er udlært 31. januar næste år, men lige nu er han i gang med forberedelserne af en Temauge, som en del af sin fagprøve til salgsassistent.

Som emne til fagprøve har Thomas valgt et produkt fra Philips: HUE Personal Wierless Lighting belysningssystem, et produkt som lige nu stormer ind i de danske hjem.

Torsdag eftermiddag får Thomas besøg på sin "stand" af en konsulent fra Philips, der også kan hjælpe og vejlede dig om brugen af HUE Personal Wierless Lighting produktet.

Hvad er HUE White

Philips HUE byder dig velkommen hjem, og lader dig styre dine lys fra dit soveværelse til din baggård.

Du kan automatisere dine lys helt, for at få det til at virke som om du er hjemme, når du ikke er det. Med geofencing teknologi kan dine lys endda velsigne dig hjemme eller slukke automatisk, når du forlader dit hjem.

Det handler om at forenkle dit liv og give dig ro i sindet på kloge og nyttige måder.

Intelligent lys til hjem

Philips Hue Wierless Lighting belysningssystem er en smart og appstyret løsning til at styre lyset i dit hjem.

Startsættet indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med dit hue-system. Pakken indeholder en hue-bro, som er styreenheden og kan håndtere op til 50 pærer. I dette sæt får du også to LED-pærer, der lyser fra varmt til koldt lys.

Betjen lyset via smartphonen

Med Philips Hue får du strømbesparende LED-pærer med intelligent teknologi, som du kan styre via en computer, Apple HomeKit og enhver Apple- eller Android-enhed.

Du kan indstille pæren til at vække dig med et blidt lys, give lysmeddelelser, sæt timer til autosluk og tænde, når I ikke er hjemme, eller brug geofencing til at autotænde lysene, når du kommer hjem.

- Mulighederne er mange og du bestemmer selv, hvordan du vil opbygge dit eget Hue-lyssystem, siger Thomas om systemet.

Tilslut op til 50 Hue-pærer

Den medfølgende bro, som er styreenheden, kan med et netværksstik tilsluttes din router i hjemmet eller der hvor du ønsker at anvende Philips Hue-systemet.

Når broen er tilsluttet et netværk, henter du Hue-appen i din smartenhed og forbinder med pærerne. Broen kan håndtere op til 50 Hue-pærer eller lamper, som du kan styre enkeltvis eller sammen via din smartenhed.

Hvad følger med?: 2 x LED-pærer, Bro (styreenheden), Ethernet-netværkskabel og Strømadapter

Vind et Philips HUE White Dimming kit

Mon ikke Thomas i løbet af ugen holder en konkurrence, hvor han planlægger at udsætte et Philips HUE White Dimming kit-sæt som præmie.

Kit-sættet er en smart og nem måde til at dæmpe lyset på.

Gevinsten består af en Hue White LED-pære og en lysdæmperkontakt, og med dette sæt, er der ikke behov for for-installation, da sættet kan bruges med det samme.

- Bare skrue den medfølgende pære i en lampe og placer kontakten, hvor du ønsker, og brug den som fjernbetjening til at skrue op og ned for lysintensiteten, fastslår Thomas Riise Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...