Sprællevende landsbyklub kan i yderste konsekvens vinde 100.000 kroner

Som en af bare tre nordjyske kandidater er Vive Idrætsforening fortsat med i kampen om at vinde Danskernes Idrætspris 2020.

Det er fodboldspiller på AaB’s superligahold, Jakob Ahlmann, der sammen med journalist Bent Godtberg fra P4 Nordjylland og DIF-ambassadør Christian Bang har haft til opgave at finde de nordjyske kandidateter til Danskernes Idrætspris, som uddeles i et samarbejde mellem DIF, e-Boks og P4-distrikterne.

Om Vive IF siger Bent Godtberg i en pressemeddelelse, at Vive IF er et godt forbillede for andre mindre samfund, der har risiko for at sygne hen. I Vive har de ikke opfundet nogen dyb tallerken, men borgerne har inspireret hinanden til aktiviteter, der samler Vives 144 borgere på tværs af alder og interesser. Det kan rigtig mange lære af”.

Udover Vive IF er også GAME Streetmekka i Aalborg og motionscykelklubben Cykelglæden i Nørresundby indstillet som nordjyske kandidater til Danskernes Idrætspris.

Nu er så op til danskerne at stemme et af de tre idrætsprojekter videre i konkurrencen, som kulminerer med, at den endelige vinder får overrakt 100.000 kroner. i forbindelse med Danmarks Radios store SPORT 2020-show 2. januar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...