Dilettanterne i Siem fik stor applaus til alle årets forestillinger

SIEM: En forrygende dilettant uge i Siem er godt overstået, og med 260 tilskuere fordelt over de 3 dage, ja så kan skuespillerne og bestyrelsen kun være glade. Det er altid en fornøjelse, når der bakkes op omkring arrangementet.

Onsdag 23. januar var 51 mødt op fra Bo-enhederne, der først fik serveret mørbradgryde med tilbehør og ymerris med hindbærsovs, inden dilettanterne gik i gang på scenen.

Fredag mødte 124 tilskuere op til dilettanten og de kunne bagefter gå til et lækkert ostebord med masser af hjemmebagt brød til, som frivillige bagere fra Siem havde bagt.

Lørdag var der meldt 85 til og de blev efter dilettanten bespist med et tag selv bord af lækre varme retter.

- Så alt i alt må det siges, at have været en dejlig uge, fastslår Hanne Sørensen.

Næste projekt

i Siem Forsamlingshus er renovering af den lille sal, hvor loftet skal isoleres og akustikken skal forbedres.

Toiletterne får også en omgang, der skal bl.a. laves et handicaptoilet og de andre toiletter får også en opgradering. Dette arbejde går i gang lørdag d. 2/2 og fortsætter over et par måneder, hvor frivillige i Siem giver en hånd med. Alt skal gerne være færdigt sidst i marts måned, hvorefter der igen lukkes op for aktiviteter.

Koncert med Lune Carlsen

Fredag aften 26. april starter med lidt lækker mad, hvorefter Lune Carlsen går på scenen og spiller sange fra Gasolin og Kim Larsen.

Og er der noget der kan samle folk på tværs af generationerne, så må det være Kim Larsens musik. Så vi håber bestemt på at der bliver fuldt hus denne aften.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...