Veddum IF fejrede i weekenden sit 90 års jubilæum

VEDDUM: Der var fodbold både for alvor og for sjov, da Veddum Idrætsforening i weekenden fejrede sit 90 års jubilæum med en række fodboldkampe. Det var en rund fødselsdag, som hele landsbyen bakkede op om.

Der blev taget hul på løjerne fredag aften, hvor klubbens førstehold i serie fire spillede forårssæsonens sidste kamp mod Skørping IF Frem. Hjemmeholdet vandt 2-1, og de blå- og hvidstribede, der ved forårets start var nyoprykkede, sikrede sig en ny sæson i serien.

Lørdag formiddag mødte klubbens førstehold for 30 år siden et hold bestående af holdledere og trænere gennem tiderne. Lørdag eftermiddag, inden AaBs superligahold mødte op på Veddum stadion for at spille en træningskamp mod et udvalgt mandskab, var der reception. Her blev der fra mange sider, blandt andre repræsentanter for naboklubberne, ønsket tillykke og skålet. Inden det aalborgensiske hold ankom til landsbyens stadion i klubbens store bus, kørte de gennem en flagsmykket by og blev budt velkommen af flere hundrede mennesker på stadion. Her var der i dagens anledning også gjort plads til hoppeborg, skydetelt og flere udsalgssteder med fadøl, sodavand og grillpølser.

Under kampen blev der uddelt AaB-goodiebags til et stort antal børn, og efter kampen stillede superligaspillerne sig til rådighed for autografskrivning.

Lørdagen sluttede i teltet, hvor der blev budt på livemusik. Tilstrømningen til festlighederne var så stor, at en del af træningsbanen ved siden af kampstadion måtte tages i brug som parkeringsplads. Søndagen bød på fællesspisning og sankthansbål, hvor båltalen blev holdt af Lise-Lotte Laugesen, leder af den nyoprettede naturbørnehave i Veddum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...