TEATER: Dilettanterne fra Veddum melder klar på de skrå brædder lørdag

VEDDUM: Lørdag 29. februar bliver der liv og glade dage i Kulturhuset Veddum Sal, når Veddum Amatørteaterforening (VAT) lader tæppet gå og opfører stykket: ”Når der går ild i gamle huse”.

- Dørene til generalprøven åbner klokken 13.30 - en halv time før tæppet går.

Her kan du for en flad halvtredser se stykket, og så er kaffe og kage endda inkluderet, oplyser Birthe ”Tut” Arnskov Christensen.

Og om aftenen lægger man klokken 18.30 ud med grillbuffet, inden at de glade amatører igen står klar bag tæppet til den store finale klokken 20.

Efter stykket spilles op til dans til et godt stykke ud på natten, lover Tut.

Lystspil på de skrå brædder

Om lystspillet fortæller forfatter Per Jepsen:

Frk. Rosenkvist ejer den gamle købmandsgård, og hun bliver kontaktet af børnehjemmets leder, der forespørger, om ikke frøkenen kunne tage en ung pige til hjælp i huset.

Pigen er forældreløs og hedder Anna.

Det bliver de enige om, og Anna flytter ind på gården. Hun finder hurtigt ud af, at ikke alt er helt, som det skal være.

Det viser sig nemlig, at regnskabet ikke stemmer, hvilket skyldes at bogholderen Justesen og kontorassistenten frk. Jensen har for lange fingre.

Alt bliver dog opklaret til sidst i et hyggeligt, ”Morten Korch’sk” stykke.

Tilmelding til stykket om eftermiddagen er ikke nødvendigt.

Ønsker du derimod at deltage i spisningen om aftenen, så kan tilmeldingen ske i Dagli`Brugsen Veddum eller ved at kontakte Kulturhuset Veddum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...