Af corona-hensyn er arrangementet flyttet til Als Hallen

Fjernvarmeværket i Als håber ikke, der indføres nye og skærpede corona-indskrænkninger inden 13. december, hvor man har planlagt at holde en tidligere corona-aflyst generalforsamling. Det er blandt andet vedtægtsændringer, der er på programmet.

Oprindeligt var der fastsat to generalforsamlinger i marts måned, hvor ændringerne i værkets vedtægter var sat til afstemning blandt forbrugerne, men coronaen satte en kæp i hjulet.

Selv om generalforsamlingerne i Als Fjernvarmeværk ikke hører til blandt de store tilløbsstykker, og der normalt er god plads på den lokale kro, har man af hensyn til de gældende restriktioner besluttet sig for at holde generalforsamlingen søndag 13. december i Als Hallen.

-Som gældende restriktioner er lige nu, så gennemføres den ordinære generalforsamling i Als Hallen, hvor der må være op til 500 mennesker, hvis deltagerne primært sidder ned og kigger i samme retning, samt har mindst en meters afstand og to kvadratmeter luft omkring sig. Det kan vi godt sikre i hallen, oplyser formand for værket, Poul Sloth.

Vedtægtsændringer skal godkendes på to generalforsamlinger, og det er planlagt, at den ekstra generalforsamling holdes søndag 10. januar i hallen.

Forslaget til nye vedtægter skal sikre, at man i Als Fjernvarmeværk fremover følger Dansk Fjernvarmes lovgivning.

Hvis man som forbruger ønsker at deltage i generalforsamlingen i december, skal man tilmelde sig på forhånd - senest torsdag 10. december - til varmeværket.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...