Mariagerfjord Erhvervsråd inviterer lokale virksomheder til camp

MARIAGERFJORD: Onsdag 31. oktober og torsdag 1. november inviterer Mariagerfjord Erhvervsråd lokale virksomheder til en informativ og spændende "VækstCamp" med fokus på salg til det offentlige.

Campen foregår på Rold Stor Kro.

Salg til det offentlige - institutioner, skoler, kommuner, regioner eller staten - udgør i Danmark 400 mia. kroner. Der er tale om et marked, der efterspørger stort set alle slags varer og tjenesteydelser - fra alle typer af virksomheder. Men det kan også være et vanskeligt marked at navigere rundt i.

- Salg til det offentlige er for mange virksomheder en speciel udfordring. Det kan godt være svært at få overblik over de forskellige spilleregler, særligt hvad angår udbuds-, beslutningsprocesser og tildelingskriterier, fortæller Jørgen Vittrup, chefkonsulent hos Mariagerfjord Erhvervsråd, der arrangerer VækstCampen i samarbejde med Væksthus Nordjylland, VækstHimmerland og Business Rebild.

- Hvis man ønsker succes med handel med den offentlige sektor, kræver det et indgående kendskab til sektorens struktur og de særlige procedurer, og det vil vi gerne hjælpe områdets virksomheder med, fastslår Jørgen Vittrup.

Vækstcampens instruktør er Claus Nordahl-Petersen, der er direktør i Institut for Business To Goverment.

Claus Nordahl-Petersen har i en årrække arbejdet med offentligt salg og markedsføring og gør op med mange af de fordomme, der eksisterer om det offentlige i det private erhvervsliv. Claus har en humoristisk tilgang til tingene og har holdt mange foredrag om emnet gennem årene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...