Bortset fra sidstedagen har vejrguderne været det store arrangement velvilligt stemt

ALS: Idrætsugen i Als havde på sidstedagen lørdag eftermiddag ikke vejrgudernes gunst. Kraftige regnbyger slog skår i de udendørs aktiviteter..

Der blev lørdag budt på et børneloppemarked og gadefodbold, hvor der et par gange øsede ned. Man undgik heller ikke en byge ved de sidste indslag, hvor det igen var knive og gafler, der skulle i aktion med helstegt kamsteg, men da var man krøbet ind under teltdugen.

Ugen sluttede med, at gruppen Neon spillede op i teltet, der i ugens løb har dannet ramme om en række vellykkede indslag, blandt andet fællesspisning med knap 150 mennesker.

Et af de motionskrævende indslag var fredagens sponsorcykelløb, hvor man i 2018 for første gang henlagde start og mål til træningsbanerne, efter det i mange år er blevet afviklet, som et selvstændigt arrangement med udgangspunkt på Springvandspladsen i landsbyen.

- Det blev flyttet til idrætsugen for blandt andet at spare på de frivillige kræfter, oplyser Marlene Frandsen, Boldklubben Viking i Als.

I år var der knap 30 deltagere, hovedsageligt børn, der deltog i løbet. Deltagerne havde på forhånd tegnet sponsorkontrakter på et fast beløb pr. omgang, de cyklede i den times tid løbet varede, og overskuddet går i klubkassen.

Bortset fra sidstedagen har vejrguderne været det store arrangement velvilligt stemt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...