Mariager Fjord Orienteringsklub havde sørget for en spændende rute, da det gik løs med det traditionsrige nytårsløb

HADSUND: I år var udfordringen Thygeslund og Linddale ved Hadsund, da Mariager Fjord Orienteringsklub afviklede sit traditionsrige nytårsløb.

Løbet veksler år for år mellem skovområderne i henholdsvis Mariager, Hobro og Hadsund, og det spændende terræn på Hadsund-egnen med både de dybe slugter ud mod fjorden og de åbne områder nord for Hobrovej udgjorde i år sammen med den blandede skovbevoksning en lækkerbisken for de mange deltagende orienteringsløbere.

Hele 95 O-løbere fra ikke færre end 14 forskellige klubber var repræsenteret, heriblandt løbere helt fra Horsens og Silkeborg i syd og fra Aalborg og Hjørring i nord.

Stævneleder Carl Henrik Pedersen og banelægger Keld Østergaard fik begge ros for stævnet, der oven i købet blev beriget med et mildt og solrigt vintervejr, og stævnepladsen ved Hadsund Roklub faldt i den grad også i løbsdeltagernes smag.

Mulighed for både bad og omklædning er nemlig en helt uhørt luksus for O-løbere, der som oftest må klæde om ude i naturen og vente med bad, til de kommer hjem.

Og inden døre i roklubbens klubhus var der oven i købet også både varm kaffe og kolde drikkevarer til at slukke tørsten med.

De mange løbere fordelte sig på ni forskellige baner: seks svære, to mellemsvære og 1 let bane.

Vinderne blev:

Bane 1: 1. Bo Birk Nielsen, Aalborg OK, 2. Allan Hougaard, Aarhus 1900 Orientering.

Bane 2: 1. Jess Rasmussen, Viborg OK, 2. Jan Thomsen, OK Pan Aarhus, 3. Søren Skovrider, Mariager Fjord OK.

Bane 3a: 1. Thorkild Jensen, Randers OK, 2. Jacob Klærke Mikkelsen fra Horsens OK.

Bane 3b: 1. Therese Skouboe, Horsens OK.

Bane 4a: 1. Jonathan Birk Nielsen, Aalborg OK, 2., 3. og 4: Lars Jensen, Jørgen Østergaard og Jens Christensen, Mariager Fjord OK.

Bane 5a: 1. Orla Jokumsen fra Mariager Fjord OK, 2. Mathias Veggerby Jens fra Rold Skov OK, 3. og 4. Thorkil Mølle og Peter Andersen, Mariagerfjord OK.

Bane 5b: 1. Mette Kappel Jensen, Rold Skov OK, 2. Asta Kappel Jensen, Rold Skov OK.

Bane 6: 1. Kristian Veggerby Jensen, Rold Skov OK, 2. Aksel Kappel Jensen, Rold Skov OK, 3. Else Jokumsen, Mariager Fjord OK.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...