Hadsund BK samarbejder med Hobro IK på denne årgang, og klubbernes U14 drenge vandt suveræn pulje som u-u-ubesejret.

HOBRO: Hadsund BK/Hobro IKs U14 drenge blev puljevindere og sikrede sig oprykning.

Hadsund BK samarbejder med Hobro IK på denne årgang, og klubbernes U14 drenge vandt suveræn pulje som ubesejret.

- Det er blevet til 10 meget sikre sejre igennem efteråret og med 30 point ud af 30, 49 scorede mål og 11 mål imod, oplyser Søren Nielsen fra HBK, og det er en stolt cheftræner, der udtaler, at drengene har vist højklasse, moral og begge klubber har taget godt imod dette nye samarbejde, og det har virkelig fungeret i Hadsund BK.

- Selvfølgelig er det ikke optimalt, at vi ikke træner sammen, men begge grupper træner hårdt uge efter uge. Så når det er så dygtige spillere, vi har i begge klubber, klarer vi forberedelserne til kamp på et kort og konkret taktik møde med en god kamprelateret opvarmning.

Drengene får ikke lov at nyde dette længe og holde ferie.

Der venter nu drengene en hård vinterturnering, her er holdet tilmeldt liga 2, hvor man har en målsætning indenfor de næste to sæsoner at rykke op i liga 2, så nu bruger man vinterpausen til at spille liga 2, for at se, hvor langt man er fra den målsætning. Her venter drengene hårdmodstand i syv kampe.

- Så hvor andre skruer lidt ned for ambitioner i vinter, skruer vi lidt op og tester drengene, tilføjer René Pedersen og tilføjer:

- Men på træningssiden opretholder vi vores to træninger på kunstgræs, en er obligatorisk og den anden er frivillig samt har vi en 3. og fælles hyggetræning sammen med vores U15 hold om fredagen, hvor drengene mødes og spillere kampe i 2 timer uden indblanding fra os trænere.

Udover dette er drengene tilmeldt indendørssæsonen og her har man allerede kvalificeret sig til jysk/fynsk mesterskab i starten af marts måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...