Vildmosekoncerter i Dokkedal får besøg af Kammer Philharmonic Europa fra Køln

Søndag 30. juni får Vildmosekoncerter i Dokkedal et usædvanligt besøg, nemlig af Kammer Philharmonic Europa, som har sin base i Køln.

Ensemblet blev dannet i 2006, og det består af 60 unge, højt uddannede musikere af meget høj standard udvalgt fra 18 lande i Europa.

Orkestret har en speciel struktur med koncerter helt ned til duoform og til koncert med et helt symfoniorkester - oftest i form af et kammerensemble.

Aktuelt medvirker otte musikere ved koncerten i Dokkedal, mens man ved åbningen af Vendsyssel Festival i ugen efter stiller op med 15 musikere.

Vildmosekoncerter

De foregående to år har Vildmosekoncerter med succes præsenteret koncerter i samarbejde med Thy Masterclass, hvor de medvirkende unge musikere er udvalgt på baggrund af et meget højt niveau på verdensplan.

Måske vil man på søndag igen opleve den intensitet, som præsteres, når unge nørder udfolder sig

Ved koncerten i Dokkedal ledes ensemblet af Leonid Tritus, og Cyrill Gussaroff er solist på trompet.

Der spilles værker af A. Vivaldi, J. N. Hummel, J. Suk, J. S. Bach, G Faure og Carl Nielsen. Solisten, Cyrill Gussaroff, er opvokset og uddannet i Sct. Petersborg, og han er pt. solist i Lover Rhine Symfoniorkestret og ved Bayreuth Festival.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...