Hadsund Messen 2019 er nu historie, og det er 3 tilfredse, men også trætte tovholdere der kan se tilbage på en forrygende weekend i Hadsund Hallerne.

HADSUND: De 3 er Hadsund Handel formand Jørgen Myrup og aktivitetsansvarlige Jan Vestergaard, samt Event Hadsunds Søren Hjelm Hansen, der også er halinspektør i Hadsund Hallerne.

Messen lukkede søndag kl. 16 og besøgstallet kunne opgøres til ca. 2500 hvor lørdagen var den bedst besøgte med ca. 1400, og de resterende ca. 1100 om søndagen, hvilket også er godt.

Begge dage har budt på underholdning, både musikalsk og målrettet børn, hvor især Det Flyvende Kuffertcirkus var en oplevelse, men begge dages modeshow med modeller og tøj fra de lokale tøj forretninger blev vist frem på Catwalk´en.

Konkurrencer var der også hos de fleste stande, og på indgangsbilletten havde Messen en hovedtrækning om en Robotplæneklipper, og hos vinderen vakte det lykke da hendes mand havde planlagt at købe en sådan, hvilket nu ikke var nødvendigt.

Der forestår nu evaluering, men allerede nu har de 3 talt om at Hadsund Messen måske skal køre hvert 2. år i stedet for hvert år. Dette for at holde den i live i lang tid, hvor man hurtigt kan gå død i oplevelsen, hvis der er hvert år. Men intet er besluttet og vi skal nok melde ud senere, når vi har besluttet, lyder det fra alle 3, der selvfølgelig er glade for den store opbakningen fra 52 stadeholdere, foreningerne der stillede med mandskab, pressen der dækkede Messen, Spar Nord og Sparekassen Hobro Fonden, men ikke mindst de 2500 gæster der valgte at besøge Hadsund Messen denne weekend.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...