Efter fire ugers samspil stod ”Pre Stasis” i studie RecordLabel.dk i Havndal med eget materiale.

HAVNDAL: Den danske musikcamp Musikstarter blev startskuddet for fire unge nordjyder, hvoraf de tre kommer fra Nibe og sidste mand fra Nørresundby.

- Musikstarter blev startet af det danske band Nephew og laves sammen med Ungdomsringen, Roskilde Festival og Bikubenfonden. Og havde Nephew ikke gjordt det for 5 år siden så havde Pre Stasis med stor sandsynlighed ikke eksisteret i dag, fortæller Martin Von Seelen fra RecordLabel.dk i Havndal.

Den unge 13 årige dreng Liam Holm Witt og hans band har indspillet i lokale PlusStudio og lavet musikvideo. Liam er ny i lokalmiljøet, da han er tilflytter, han starter på Vindblæs skole i Norup til juni med hans lillesøster, og skal til at starte en tilværelse her på ”landet” ved Øster Kondrup.

De tre nibenitter: Kristian Dahl Johansen, Jonas Larsen (begge sønner af inkarnerede Nibe Festival folk) og William Hindsdal samt Sundbynitten Liam Holm Witt havde skrevet sammen på de sociale medier og tog så handsken op og samlede sig i bandet ”Pre Stasis”, der nu har udgivet sin første sang på YouTube, nummeret A Place in Heaven.

Bandet havde kun eksisteret i fire uger, da de sammen havde skrevet syv numre og stod i PlusStudio, Kondrupvej 31, Havndal, med produceren Martin von Seelen for at indspille første nummer som blev A Place in Heaven.

De fire unge musikere har fordelt sig på instrumenterne således: Liam Holm Witt (13 år) på sang og guitar. Kristian Dahl Johansen (15 år) på leadgutar. Jonas Hasager Larsen (14 år) på trommer – og Willian Sandholdt Hindsdal (15 år) på bas.

- De fire har forud for dannelsen af ”Pre Stasis” gået til undervisning i Aalborg Kultur- og Musikskole, og de fortsætter med at øve i lokalerne, som orkesterforeningen Musik i Nibe har indrettet, slutter Marin von Seelen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...