Holdet fra Tour de Taxa Himmerland - der i 2018 skal cykle til Paris til fordel for julemærkehjemmene - er sat, og træningen er i fuld gang, og i denne kolde weekend var træningen dog henlagt til 4 timers spinning i Øster Hurup hallen.

Thomas Gade, Øster Hurup fra styregruppen siger om træningsweekenden: For 3. år i træk havde idrætsforeningen OLYMPIA inviteret holdet til spinning i forbindelse med årets “Tour de Molle". En familiedag som OLYMPIA afholder med det formål at samle penge ind til ungdomsarbejdet i klubben, med mange forskellige aktiviteter for store og for små. Spinning er blevet koblet på programmet og overskuddet herfra går til julemærkehjemmenes arbejde for børn, der mistrives, har dårligt selvværd eller er overvægtige.

Der blev solgt 19 cykler og 28 Tour de Taxa ryttere deltog i “Tour de Molle", mange havde familie med og der var underholdning + sved til alle. De mange timers spinning udløste en fantastisk check på 10.000 kr til julemærkehjemmet.

Undervejs kom Klaus Rasmussen, viceforstander Hobro Julemærkehjem, forbi med peptalk og info om arbejdet og børnenes dagligdag på Julemærkehjemmet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...