Teaterkredsen Mariagerfjord har engageret ”Thy Teater/Teater Du Milde Himmel med forestillingen

HADSUND: På davinci Ristorante i Hadsund spilles fredag aften 29. marts et sjovt og eftertænksomt drama om udflytningen af statslige arbejdspladser til provinsen.

Teaterkredsen Mariagerfjord har engageret ”Thy Teater/Teater Du Milde Himmel med forestillingen TØRSKOET, der giver en underholdende og medrivende oplevelse om københavneri og storbyens selvgodhed overfor provinsens mindreværd og stillestående storbyefterligninger.

Forestillingen TØRSKOET er mere aktuel end nogensinde. Vi introduceres for Lene som er ansat i en styrelse, der skal udflyttes fra København til en provinsby i Jylland. Lene og hendes datter vælger at forlade Nørrebro i København og flytte med styrelsen, så Lene kan beholde sit job. Men det skal vise sig ikke at være så ligetil for de to københavnere at flytte til en mindre jysk by.

For hvad med familien? Går der køer rundt i gaderne i Jylland? Og er der egentlig ikke noget med, at der er mudder alle vegne, så man ikke kan gå tørskoet på arbejde?

Med flytningen er Lene og hendes datter tvunget til at sige farvel til en lille lejlighed, café lige rundt om hjørnet, egen selvforståelse og cool storby. Og nu goddag til hus, have og et nyt liv på landet.

TØRSKOET er teater til tiden, der lægger sig i slipstrømmen af den offentlige debat om udflytning af statslige arbejdspladser, skævvridningen af Danmark og gravede grøfter mellem land og by.

Det bliver med garanti en underholdende og ikke mindst øjenåbnende teateraften.

davinci Ristorante serverer før forestillingen Antipasto, der kan købes sammen med billetten. Se mere på www.tkmf.dk og i annoncen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...