Nordjyske Medier lukker kontor i Hadsund, men skruer alligevel op for lokal tilstedeværelse - både redaktionelt og salgsmæssigt. Fremover kan avisen også hentes i Super Brugsen i Hadsund

HADSUND: Medieverdenen er under forandring, hvilket betyder, at en række mediehuse de seneste år har skullet lave omstruktureringer og tilpasse sig til nye tider.

Nordjyske Medier, der blandt andet står bag udgivelsen af Hadsund Folkeblad, Nordjyske Stiftstidende, en række andre lokale ugeaviser, lokale websites, nordjyske.dk og radiostationer ANR og Radio Nordjyske, er heller ikke gået ramt forbi.

Det har blandt andet betydet, at der er kigget på at optimere lokationer og kontorer rundt omkring i Nordjylland.

- På den baggrund har vi besluttet at lukke vores kontor i Hadsund, fortæller Martin Linnemann Krogh, salgschef hos Nordjyske Medier.

Trafikken på kontoret har de seneste år været for nedadgående.

Hadsund Folkeblad - i Brugsen

- Tidligere indleverede mange annoncører deres annoncemateriale fysisk, men det foregår næsten udelukkende via mails i dag.

- Derudover har kontoret primært været brugt af nogle trofaste læsere, der har hentet et dugfrisk eksemplar af Hadsund Folkeblad, når det er udkommet.

Her har vi sikret, at de nu i stedet kan afhente et eksemplar i Super Brugsen i Hadsund, hvor der opstilles standere med gratis eksemplarer af Hadsund Folkeblad.

- Samtidig har vi nu to kompetente mediekonsulenter tilknyttet området, og som besøger vores kunder, ligesom vi redaktionelt også har fokus på fortsat at levere gode historier fra Hadsund og omegn, beroliger Martin Linnemann Krogh.

Styrke vore produkter

- Vi har bestemt ingen planer om at lukke Hadsund Folkeblad, eller på nogen måde nedprioritere indsatsen i området.

- Derfor er jeg også helt overbevist om, at hverken læsere eller kunder vil kunne mærke, at vi ikke har et fysisk kontor i Hadsund.

Tværtimod kan vi nu bruge vores ressourcer på at styrke vores produkter til glæde for både kunder og læsere, fastslår Martin Linnemann Krogh.

Kontoret i Hadsund lukkes ned umiddelbart inden jul.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...