TEATER: Foreningen lover 10 ”forrygende” forestillinger i efteråret 2020 og foråret 2021 - og skifter i øvrigt operatør til Billetten.dk

MARIAGERFJORD: Tro på fremtiden, se om på den anden side af coronakrisen - og regn med, at teatrene igen spiller for fulde huse til efteråret.

Det satser Teaterkredsen Mariagerfjord i hvert fald på og præsenterer et 2020-2021 program med ”10 forrygende, professionelle teaterforstillinger” og en meget speciel koncert rundt om i Mariagerfjord.

- I Hobro spiller vi både på Hobro Theater, på gymnasiet, på Café K og indtager Kunstetagerne med to fantastiske familieforestillinger i samarbejde med Himmerlands Teater, med Sigurd Barrett som både komponist og optrædende.

Respektløst crazy

- Og så viser vi ny dansk dramatik som taleteater, fortælling og musik på havnen - og i samarbejde med Kunstforeningen et portræt af en kunstner på Kunstetagerne og i Hadsund, hvor også en anden kunstner - Anna Ancher - portrætteres, fortæller teaterkredsformand Inge Reiter.

Figaros, der i dette forår noterede en kæmpesucces på Hobro Theater med Elverhøj, kommer næste år til Hadsund med en lige så crazy, musikalsk og respektløs behandling af endnu en klassiker.

I Mariager venter der en rystende, komisk cancer-monolog, mens Arden får besøg af både Danmarks morsomste satiriker i hans jubilæumskabaret og en meget anmelderrost, utraditionel thriller.

Komikeren Jacob Morild vil noget med sin satire, tør noget, og er efter 20 år ikke løbet tør for tydelige holdninger eller lysten til at sætte ord på dem i denne - hans 20 års - jubilæumskabaret.

Han kommer 19. oktober til Kulturhuset Arden.

Lars Norén

Sammesteds viser Teatret Møllen 25. januar det stærke familiedrama Mod til at Dræbe - baseret på svenske Lars Noréns forestilling fra 1978.

Hadsund Kulturcenter præsenterer 7. oktober Annas Verden - om Anna Ancher.

I 1870-erne begynder Skagen at tiltrække kunstnere, og lyset deroppe drager dem.

Anna er nysgerrig, følger dem i deres arbejde, og især Michael Ancher fra Bornholm vækker hendes interesse.

Selv tegner og maler hun og er meget optaget af hans arbejder, lærer af ham og de drøfter farver, kompositioner og motivvalg.

Sværdet i Stenen

Alle børn kan være med og både grine og gyse på Hobro Theater over Sværdet i Stenen, når prinsesse Guinevere forklædt som dreng, sammen med Arthur kæmper mod både hans nedladende fosterbror Kaj, den lede troldkvinde Morgan le Fay og en lænket drage.

Her stiger Damen i Søen op af vandet og planter det berømte sværd, Excalibur, i stenen, med ordene:

”Den der trækker sværdet af stenen skal blive landets nye konge.”

Den ene ridder efter den anden må opgive, men en dag dukker Arthur op.

...... og meget mere.

Gå selv op opdagelse i programmet.

Ny operatør

Teaterkredsens hjemmeside, tkmf.dk, ligner ved første øjekast sig selv.

Men teaterkredsen har skiftet billetoperatør fra den lokale Himmerlandsbilletten til den landsdækkende operatør Billetten.dk.

Derfor købes medlemskab, billetter og tilkøb af spisebilletter på en ny måde, når du bruger de respektive knapper på forestillingssiderne.

Den afgørende forskel er, at køb af medlemsskab og billetter nu foregår ligesom i en hvilken som helst anden webshop, hvor du vælger dine varer, lægger dem i kurven og betaler, når du er færdig med at shoppe.

- Vi må nok forvente, at der er en del børnesygdomme med systemet i starten.

- Men så tag telefonen og ring 2020 9865, hvor du kan få hjælp om eftermiddagen og om aftenen, tilbyder Inge Reiter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...