Turen går til København - blandt andet med besøg på Bakken

HADSUND: Ældre Sagen Hadsund har planlagt en 2-dags tur til København med Nilles Busrejser, hvor deltagerne bl.a. skal ind og se Cirkusrevyen 2019.

- Turen foregår den 13. og 14. juni, hvor man på førstedagen skal vi spise på restaurant Postgården på Bakken, inden vi skal ind og se Cirkusrevyen, oplyser Per Roth, der tager imod tilmeldinger, på andendagen er der rundvisning i De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot.

Turen starter i Øster Hurup ved bageren og går videre til Als og Hadsund Rutebilsstation. I Hedensted står de klar med morgenkomplet. I København vil der blive lidt tid på egen hånd inden vi tjekker ind på Absalon Hotel, inden turen går mod Bakken, hvor vi går i Matadors fodspor og spiser en 2-retters menu på Restaurant Postgården, efterfulgt af Cirkusrevyen 2019.

Fredag 14. juni er der morgenbuffet og rundvisning Christiansborg Slot med fokus på De Kongelige Repræsentationslokaler, frokost på Restaurant Albatrossen og hjemrejse lige efter frokosten.

Hotellet

Absalon City Hotel er et 4-stjernet garni hotel centralt beliggende i København tæt ved Tivoli, Strøget og Hovedbanegården.

- Hotellet har i vinteren 2014/2015 gennemgået en omfattende renovering. Hotellet råder over elevator og morgenmadsrestaurant. Alle værelser er med bad og toilet samt tv. Forplejningen om morgenen er en flot buffet, slutter Per Roth, der får hjælp af Bente Olesen, Helle Heilskov og Hanne Pedersen ved tilmeldingen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...