Giver koncert i Hadsund Kirke onsdag aften 30. oktober

HADSUND: Spil Dansk – og Spil Dansk ugen er en hyldest til, og en fejring af dansk musikliv, og finder sted i uge denne uge.

Hadsund Koret er - ligesom sidste år - med og giver koncert i Hadsund Kirke onsdag aften 30. oktober.

- Der er lagt op til en spændende aften, med korets alsidige repertoire, igen i år er Tobias Lønstrup Nørholm med på guitar, oplyser Anette Buchardt Christensen, og der bliver naturligvis masser af mulighed for at sunge med på nogle fællesange, så Alt i Alt er der lagt op til en dejlig sangaften.

Der er naturligvis fri entre, og alle er velkomne.

Dansk produceret musik

Spil Dansk er – og har altid været – med udgangspunkt i og fokus på dansk produceret musik.

Med det menes, al den musik som er skabt af danske komponister, sangskrivere og producere. Musikken i Spil Dansk sammenhænge kan naturligvis være i alverdens genrer og på alverdens sprog.

Det kan også være musik, hvor det særlige danske aftryk er, at det er med en herboende solist, også selvom sangen måske er skrevet og komponeret af udenlandske ophavsmænd.

Der vil uundgåeligt være arrangementer, koncerter og projekter i Spil Dansk sammenhænge, hvor der også spilles udenlandsk repertoire. Det kan også være sange som er co-written af både danskere og folk fra andre lande, samt andre musikalske gråzoner i vores regi.

Spil Dansk – og Spil Dansk Ugen – er en hyldest til og en fejring af det danske musikliv og – men ikke kun – den dansk producerede musik.

Om spil dansk

Spil Dansk er en samlende kraft i det danske musikliv, og skal være en attraktiv samarbejdspartner for organisationer, foreninger, staten, kommuner, fonde, medier og kommercielle partnere.

Foreningen Spil Dansk har det overordnede ansvar for og ejerskab på Spil Dansk Ugen – også kaldet Musiklivets Festuge – som altid finder sted i uge 44.

Mange arrangementer ligger også på andre tidspunkter af året og ikke kun i Spil Dansk Ugen.

Spil Dansk er det nationale projekt med den lokale forankring, hvor langt de fleste musikarrangementer skabes af arrangører og musikere over hele landet. Det er disse hundredvis af ildsjæle, som i princippet er arrangørerne af Spil Dansk.

Derudover er alle de største toneangivende danske musik- og kulturorganisationer hvert år med i samarbejdet om at få musikken ud til hele Danmark.

Vi samarbejder hvert år særligt tæt med 30 Spil Dansk kommuner, som erhverver en kommunepakke gennem os, og dermed lægger en særlig indsats for Spil Dansk Ugen indenfor deres kommunegrænse. Læs mere om Spil Dansk Kommune-samarbejdet.

Foreningen Spil Dansk er non-profit. Vores brede ejerkreds består af de store musikbranche-foreninger: Danske Populær Autorer, Dansk Artist Forbund, Dansk Musiker Forbund, Musikforlæggerne i Danmark og Koda.

Ejerkredsen

Foreningen Spil Dansk ejes af Koda, Danske Populær Autorer (DPA), Dansk Musiker Forbund (DMF), Dansk Artist Forbund (DAF) og Musikforlæggerne.

I Spil Dansk foreningens bestyrelse sidder: Jørgen Thorup (DPA) – Formand, Ole Dreyer (Musikforlæggerne) – Næstformand, Lena Brostrøm Dideriksen (DAF), Eva Hein (Koda) og Anders Lauersen (DMF).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...