Fra mandag 24. september kunne du i Hadsund Svømmehal nu benytte “Swimtag"

Fra mandag 24. september kunne du i Hadsund Svømmehal nu benytte “Swimtag".

HADSUND: - Med Swimtag kan du udfordre venner og bekendte, samt vinde præmier ved at deltage i lokale-, nationale- og internationale konkurrence, fortæller bademester Jan Pedersen om det nye tiltag.

Swimtag er et system, der er med til at motivere og bidrage til at flere vælger at bruge svømning som træning og aktivitetsområde, samtidig kan Swimtag gøre det sjovere og mere motiverende for dem som allerede svømmer, og som bruger giver træningsprogrammer.

Du kan konkurrere mod dig selv eller andre eller bare bruge statistikkerne og træningsprogrammerne til at forbedre dig.

Swimtag er nemt at komme i gang med og nemt at bruge.

Første gang henvender du dig til livredderen, udleverer han et swimtag kort, der er dit personlige kort.

Herefter er det bare at scanne kortet og derved aktivere et armbånd (dette gøres hver gang du skal ud at svømme). Det aktiverede armbånd blinker på tårnet og du tager det ned og spænder det fast på håndleddet. Derefter hopper du i vandet og svømmer. Når du er færdig, afleverer du armbåndet tilbage til tårnet, hvorefter din svømmetur automatisk bliver uploaded. Du registrere din profil EFTER FØRSTE gang du har svømmet på www.swimtag.dk

Swimtag kortet kan også anvendes i andre svømmehaller, hvor swimtag er installeret.

Der findes både lokale og globale udfordringer i systemet og du tilmelder dig via din swimtag brugerprofil. Når du anvender swimtag kan du også følge din fremgang på et kort. På infoskærmen kan du følge udfordringen og se resultaterne. Husk der er mulighed for at vinde præmier, så følg med!

Swimtag er så enkelt at bruge, så alle der kan svømme, kan være med. Udover at deltage i konkurrencer og udfordringer finder systemet også diverse informationer: distance pr. tag, kalorieforbruget, tider pr. bane, antal meter mm. Systemet kan også skelne mellem svømmestilerne crawl, ryg, bryst og butterfly.

Swimtag kan du bruge i hele bassinet her i Hadsund, men på en bane vil der være mulighed for at følge med i antal baner/meter ved at vise armbåndet til en lille skærm, der står i hver ende af bassinet.

Efter din svømmetur returnere du armbåndet til tårnet/docking-stationen og herefter vil alle dine svømmedata blive uploadet automatisk til din profil, som du kan tjekke på www.swimtag.dk eller swimtages egen gratis app.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...