Hvordan får man idéen til at starte sit eget glutenfrie bageri? Det fortæller to lokale iværksættere om, når Hadsund Museumsforening og Lokalhistorisk Arkiv igen holder fortælleværksted

HADSUND: Martin Jensen, iværksætter fra Hadsund er foredragsholder, når Hadsund Museumsforening & Lokalhistorisk Arkiv inviterer til fortælleværksted, onsdag formiddag 23. oktober kl. 09:30 på Hadsund Egnssamling, Rosendals Alle 8 i Hadsund.

Ideen til at starte Glutenfri Bageri ApS og www.Smagspaletten.dk opstod, da Martin og hans hustru Lone Bladt, skulle holde konfirmation og en af vores gæster havde glutenallergi. Vi besluttede, at hun skulle have mad som os andre, men bare uden gluten.

Efter konfirmationen gik vi i tænkeboks og undersøgte markedet for Naturlig glutenfrie produkter, hvilket vi fandt ud af, var en stor mangevare.

Herefter fik vi ideen til, at starte vores eget Naturlig Glutenfri Bageri. Navnet ”Smagspaletten” besluttede vi os til efter mange overvejelser. ”Smag” kom da vi vil ramme en god smagsoplevelse så tæt på almindelig bagværk som muligt.

”Paletten” udsprang efter lange overvejelser omkring hvad vores forretningskoncept skal indeholde. Vi vil udvide vores egen produktion af bagværk, færdigretter samt tilføre andre producenters glutenfrie produkter til paletten.

For os var det vigtigt, at maden var af høj kvalitet og god smag, hvilket viste sig, at være en udfordring for os at skaffe.

Hos Smagspaletten.dk har vi valgt at sætte stor fokus på kundeservice og derfor vil vi altid stå klar til at besvare dine spørgsmål. Vi tror på, at det er vejen frem for at få glade og tilfredse kunder, slutter Lone og Martin.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...