Vinterbaderne i Øster Hurup er begyndt på det kolde gys ..

ØSTER HURUP: Medens en flok svaler samlede sig over Øster Hurup Havn for at rejse ned til sydens varme, mødtes over 40 glade "vandhunde"på havnen søndag morgen den 30.september - ikke for at søge varme, men kulde !!! Medlemmerne af vinterbadeforeningen "Kattegats Vandhunde" glæder sig nemlig modsat fuglene til en iskold vinter med mange kolde gys i Kattegats bølger.

Flaget blev hejst, og det vajede flot på en helt ny flagstang, medens klubbens slagsang blev afsunget.

Forinden havde foreningens formanden Charlotte Petersen budt velkommen til både nye og gamle medlemmer og meddelt, at en ny hjemmeside er undervejs, og at der i løbet af sæsonen vil blive afholdt fuldmånebadninger.

Bestyrelsen havde sørget for kaffe, morgenbrød og en lille dram til alle fremmødte - alt sammen sponsoreret af klubbens hovedsponsor Jutlander Bank.

Morgenens højdepunkt var selvfølgelig en badetur i Kattegats bølger, og humøret steg yderligere et par grader, da vinterbaderne fik selskab af en lille sæl, der svømmede rundt inde i havnebassinet.

Nu glæder alle vandhundene sig til vinterens mange kolde gys, til hygge i den varme sauna og til mange store naturoplevelser. Lige nu er der 80 medlemmer, men det strømmer stadig ind med tilmeldinger. Bare kom og vær med, for som vandhundenes motto lyder: "Det er sundt - det er sjovt - det er sejt".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...